Simay Bülbül - Makaralardan kopardığımız masallar

MM İstanbul'dan Şebnem, Moda Mutfağı için dün Türk moda dünyası için çok önemli olduğuna inandığımız genç modacıların defilesini izledi. 3 gün içinde bu üç modacının kolleksiyonlarından bahsedeceğiz. Bunlardan ilki İzmir'li olduğu için ayrıca gururlandığım bir isim. Simay Bülbül. Tasarım ödüllü modacı, İngiltere'de moda eğitimi aldıktan sonra önce İzmir, ardından da İstanbul'da kolleksiyon hazırlamaya devam ediyor.

Yeni kuşak tasarımcı Simay Bülbül,deri sektörü için farklı bir soluk kazandırıyor.

Deriyi ve şifon kumaşları birleştirerek hazırladığı koleksiyon sexy şehir kadınını teatral bir şekilde bizlere sunuyor.Laser-cut ve crush işlemleri görmüş deriler şifon kumaşlarla muhteşem bir uyum içinde bizlere sergiliyor.

Simay yeni koleksiyonu ile ilgili şunları söylüyor:

Diğer koleksiyonlarımda olduğu gibi yine sokak ruhundan ve spiritüel hayat detaylarından beslendiğim avangard tasarımlarımı deri ile yorumlayarak teatral bir defile sergiledik.Yeni koleksiyonumda bir kadının masalındaki arayışı ve uyanışı anlatıyorum.

Tanık olduğumuz her zaman diliminde arayışlarımız,labirentlerimiz,bağlarımız,bağımsızlığımız,suskunluğumuz,çıplaklığımız,yalnızlığımız,tesadüflerimiz,günahlarımız ve aşklarımız hayatımızdaki masalları oluşturur.

Kahramanı olduğumuz bu masalda aslında yaşamamız bir makaraya sarılmış ip ile anlatılıyor.

Her an kopabilir,her an yol alabilir,her an her yere gidebilir ve her an düğüm olabilir..



MM İstanbul Şebnem

2 yorum:

Sedeliko dedi ki...

Çok havalıymış:)) Felsefesi de "yaşamımız bir makaraya sarılmış ip".. Eline sağlık;)

YoNcA dedi ki...

bence çoq ii biri bizim okula qeldi bize çoq ii şeyler söledi havalıda deil bu arada her sorduqumus soruyo cevap verdi hepimisin gömleklerini falan imzaladı yhanii onu çoqq sevdimm her zaman okulumusa beklioruss =)

Toolbar