Renk kombinasyonları


Sitede en çok sorulan soru renk kombinasyonları üzerine. Renkleri birbirleriyle nasıl kullanılacağı, renklerin uyumu, ve kombinasyonlar kafaları karıştırıyor.
.
Oysa son yıllarda aksesuarlardaki renklilik ve çeşitlilik de gözteriyor ki, kombinasyonlar yapmak için sınırlarımız sonsuz.
.
Artık eskisi gibi çanta ve ayakkabı arasında renk uyumu aranmıyor. Mümkün olduğunca farklı tasarımlar tercih ediliyor. Şimdi moda farklı olmak. Tabii sizin kendinizi içinde iyi hissedeceğiniz giysilerle.
.
Hiç aklınıza gelmeyecek renkler bir arada kullanılabiliyor, modelleri ve renk tonlarını göze hoş gelecek şekilde doğru seçtikten sonra bize gerekli olan tek şey kalıyor.
.
Cesaret.
.
Birbiriyle giyemeyeceğinizi düşündüğünüz renkleri bir araya getirip deneyin. Farklı aksesuarlarla birbirlerine bağlayın, bir çok kıyafeti ve rengi birlikte deneyin.
.
Hala kendinize güvenmiyorsanız bir uak ipucu. Beğendiğiniz bir resmi alarak kullanılan renklere bakın. Renklerin geçişine dikkat edin, ve gardrobunuzdaki kıyafetlerle aynı renkleri bir araya getirip deneyin.
.
Farklı olacaksınız, biraz cesaret, biraz da kendinize güvenle...
.


0 yorum:

Toolbar