Cannes kırmızı halı - Red carpet

Bizim dekolte severlere örnek teşkil etmesi sebebiyle girişi bu fotoğrafla yapıyorum. Dmek ki neymiş? Dekoltede sınır tanımıyorsan saç, makyaj ve aksesuarlarla durumu dengelemek gerekirmiş. Yoksa komik olur- muş insan...

Ve işte sezonun rengi ve meşhur fırfırları. Kıyafeti sevmedim ama buna rağmen fazla kurcalayacak bir yanı da yok. Belki de iyi taşındığı için.

Yine aynı renk, farklı bir tonda ve sezonun bir diğer modeli tek omuzla. Takılarla, kesimiyle, duruşu ile hiç de fena görünmüyor.


Canlı renklerin siyahla birlikteliği de sezonun bir diğer incisi. Siyah askılarla başlayan akım şimdi kemerle devam ediyor. Swarovski çanta çok şık.

Klasik beyaz kesimi de, siyah tek omuzun üzerindeki detayı da çok sevdim ama en çok burada kemerin kullanılması hoşuma gitti sanırım.

Ve geçtiğimiz senelerden bir kaç tasarımı hatırlatan, ten rengine göre içindekini adeta kaybeden bir renge sahip olan ama aynı zamanda sezonun tüm detaylarını taşıyan tasarım şahane bir kesim ve işçiliğe sahip olduğu için insanı her şeye rağmen hayran bırakıyor.

Ve uzun kuyruklar. Canlı renklerde, siyahla yada,

açık tonlarda...

Güzel bir gülümsemeden daha iyi bir makyaj olabilir mi?

Bazen saç ve makyaj aksesuar eksikliğini hissettirmiyor. Renk de model de kumaş seçimi de çok hoş.

Tabii sezonun her detayını birarada uygulamaya kalkmak başa iş de açabiliyor. Paçalı tavuk görüntüsü vermek de kaçınılmaz oluyor.

Ve en şık erkek. Kim bu kadar sade ve bu kadar dikkat çekici olabilir?

Gelelim Cannes'ın şu zamana kadarki en şık ismine. Bu yıl bana göre şimdiye kadar gördüğüm en şık isim Hatice Aslan'dı. Evet torpilli oldu memleketten tevekkeli ama bunu yazmak haksızlık olur doğrusu. Gerek Özlem Süer'in tasarımı, gerek takılar, gerekse bunları taşıyan ismin sempatisi bunu fazlasıyla hak ediyor.
Tebrikler. Özellikle geçen seneki korkunç kıyafetlerle anıldıktan sonra...

0 yorum:

Toolbar