Costume Institute - 1

Evet yine onlar ! Ama aslında konumuz onlar değil. Konumuz Metropolitan Sanat müzesinde bu yıl " Superheroes: Fashion and Fantasy" temalı serginin galası. Bu kırmızı halı görüntüleri de Oscar törenleri gibi hayalkırıklığı yarattı. Gelen galalar eskileri arattı. ( Şairane !)



Us magazine galanın şık ve rüküşlerini seçmiş. ( Dahiyane !) Bana kalırsa akılda kalan isimler yok, eskilerin taklidi gibiler ama yine de bu kadar haksızlık etmemek lazım. Nihayetinde içlerinde kaydadeğer detaylar vardı.



Yukarıdaki kardeşler ibreti alem olsun diye kondular oraya, konumuzla tarzları ile alakaları yok.



Bu yıl bu galanın en iyisi bence Eva'ydı. Fırfır modasının sonuna kadar kullanıldığı tasarım pek az insan tarafından bu kadar hoş taşınabilir. Tasarım: Marchesa



Gisele Bundchen zoru başarmış ve bu sezon çok fazla gördüğümüz harika açık renk saten bir tasarımı layığıyla taşımış. Tasarım : Versace


Jenifer Lopez, yine yakasında mücevherler taşıyor. Ama bu sefer sezonun katlarını kullanıyor. Tasarım: Alberta Ferretti



Us Magazine'in rüküşleri arasında sıkı dostlar Katie Holmes ve Posh'da var. Aslına bakaranız galanın genelinde çok rüküş var ama tabii isimleri rüküş listesine giremiyor. Bu arada Tom Cruise'nin pantolon boyu görülmeye ve gülmeye değer. Gelelim Katie'ye. Ben elbiseyi sevmedim. Ayakkabı ve kolyeyle birlikteliğini hiç sevmedim. Ama farklı kombinasyonlarla her biri çok hoş. Her biri sezonun ürünü ama bir arada olmamış.


Ve rüküş listesinden bir isim daha. Mischa Barton'un yine fırfırları kullandığı Missoni seçimi. Bence elbise kötü değil, sadece taşıyana yakışmamış. Nasıl derler? İçini dolduramamış. :)


Bu yazı bir üçleme olacak. Kayda değer ve değmeyecek ama bir nevi "Aman ha" maiyetinde fotoğraflarla buradayız.

1 yorum:

ceyndo dedi ki...

Katie Holmes'un rezil kombinasyonunu beğenmeyen en az bir kişinin daha olduğunu bilmek yüreğime su serpti. Hayrünnisa Gül'ün berbat kıyafetine övgüler yağdıran sakil zihniyetin Katie'nin bu halini de "prenses"e benzetmeleri sinirimi zıplatmıştı.

Toolbar