Davet kıyafetleri - İlham

Stil sahibi kadınlardan sonra bu hafta biraz da çevremize bakalım. Fikir alabileceğimiz o kadar çok şey var ki ! Dergi kapakları, eski fotoğraflar, bir film karesi.

Tabii film ve dergilerdeki kimi görüntüleri birebir hayatımıza aktarmak mümkün olmayabilir. Zaten abartılı bir görünüm yakalamak istemiyoruz. Sadelik doğru seçimlerle en gösterişli görünümü yakalamamızı sağlayacaktır. Elbisemiz sade ise aksesuarları biraz daha gösterişli seçebileceğimiz gibi kıyafetimizle benzer renklerde ayakkabı seçimi yapmamız daha sade bir görüntü yakalamamıza yardımcı olabilir.

2 yorum:

new-mom dedi ki...

Merhaba,
blogunuzu beğenerek takip ediyorum. yaz ve gece kıyafeti sorunsalına değindiğiniz için teşekkürler..
ben yeni bir anneyim ve çok yakında kızkardeşimin düğünü var. vücudumun gece kıyafetleri için çok formda olmaması bir yana bebekle birlikte dükkan dükkan gezme şansım da yok. şu ana kadar gezdiğim yerlerde pek özelliği olmayan jarse elbiselere bile inanılmaz fiyatlar istendi! blogunuza koyduğunuz gibi güzel elbiseler (tabii bir servet ödemeden)nereden bulunur? avrupa yakasında hem kaliteli, hem de çeşit sunabilecek bir kaç butik ve dükkan önerebilirseniz çok sevinirim.

Aslı Cin dedi ki...

Merhaba, oncelikle tebrikler. Hem annelik icin hem de dugun icin. Form acisindan sorun yok, bu yil elbiseler, hem de robadan elbiseler cok moda, kolaylikla bulabilirsiniz. Size ozellikle bir butik ismi vermeyecegim cunku su an fiyatlar cok farkli, hic ummadiginiz yerlerde digerlerine nazaran daha uygun fiyatlar bulabilirsiniz. Yeni anneler icin kendine ayracak zaman az oluyor biliyorum ama konu davet kiyafeti olunca Nisantasi na gitmek iyi olur. Eger hesapli secenekler ariyorsaniz ve biraz daha zaman ayirabilirseniz Bomonti tarafinda yurtdisina satis yapan firmalarin satis magazalarinda cok uygun fiyatlara kiyafetler bulabilirsiniz.

Toolbar