Siyah beyaz kombinasyonlar

Siyah beyaz devam.

Ama bu sefer farklı kombinasyonlarda göreceğiz.

Geometrik desenler, şeritli stilettolar, büyük çantalar, siyah beyaz desenler ve onlara çok yakışan gümüşi tonlar.

Söz konusu olan siyah ve beyaz olunca desenlerden kaçamazsınız. Düz renk bağımlıları bile bu iki rengin birlikteliği ile iddialı buldukları desen ve tasarımları kolaylıkla taşıyabilirler.

Fiyonklar annelerimizin gençlik fotoğraflarından fırlamış gibi hissettirir bize. İnci kolyenizi unutmayın. Siyah ve beyaz şeritler hem sade hem şık görünmenizi sağlar.

Gün içinde güneşin bunalttığı zamanlarda bile sizin rahatça hareket etmenizi sağlayan uzun elbiselerle ve sandaletlerle kendinizi iyi hissetmenizi sağlar.

Ve 70 lerin kesimleri bu iki rengin birlikteliğine çok yakışır. Sezonun el çantaları ve dolgu topukları ile.


Biraz daha iddialı olmak istiyorsanız, kürk desenleri hala revaçta.

Bu sezon Hollywood ünlülerinde boyundan bağlı elbiselere sıkça rastladık. Platform topuk ve beyaz çerçeveli gözlüklere de.
Ve her ne kadar bu aralar sıkça karşımıza çıkmasa da bu iki rengin klasik deseni puanlar. Gümüşi aksesuarlarla gece de rahatlıkla kullanılabilir.
Özetle bu iki rengi gardrobunuzdan eksik etmeyin, kurtarıcınız olacaktır.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Kombinasyonlarin cok guzel Asli.

Aslı Cin dedi ki...

Teşekkür ederim :)

betül dedi ki...

mrb.hakkaten harika kombinasyonlar yapmışsın.hayran kaldım.bende abimin düğünü için web'den elbiselere bakıyordum ve tasadüfen bu siteye girdim ve aradığımı buldum.fakat o elbisyi nasıl satın alacağımı bilmiyorum.fiyatı ve nasıl satın almam gerektiği konusunda bilgi verirsen sevinirim. şimdiden teşekkürler....

Aslı Cin dedi ki...

Betül, ne yazık ki bu elbiselerin satışı kalktı ancak kolaylıkla bulabileceğine inansığım modeller var içerisinde. Print alarak stiline inandığın butiklere gidip danışmanlara sorabilirsin, mutlaka benzer şeyler çıkaracaklardır.

Bir diğer önerim ise eğer çevrende terzi varsa diktirmen. Şimdi bir çok terzi kendi kumaşlarını bulunduruyor.

Toolbar