Sonbahar kapağı

Bugün sonbaharın ilk günü.

Tabii bizim ilk okulda öğrendiğimiz sonbahar, kış, ilkbahar ve yaz mevsimlerinin ayları öyle keskin çizgilerle belirlenmiyor.

Gerek mevsimsel sapmalar, gerek daha çok kapalı ortamlarda vakit geçiriyor oluşumuz, gerekse dünyada yaşanan seyahat çılgınlığı insanları her sezon farklı sezonlara ait ürünler almak zorunda bırakıyor.

Moda dünyası her sezon farklı kolleksiyonları bize sunarken tekstil sektörü onlara yetişebilmek için kısacık terminlerle çalışıyor.

Artık moda eskisinden de hızlı değişiyor.

Bir süredir 08- 09 Sonbahar kış kolleksiyonları ile ilgili haberler vermeye başlamıştım. Bu bir kaç ay arada bir 09 yazı ve 09-10 kışı ile ilgili bilgi verecek olsam da ağırlıklı olarak şimdi işimize yarayacak kışla ilgili bilgi vereceğim. Blogda en çok ilgiyi çeken kombinasyon önerileri de sonbahar ve kış detaylarıyla devam edecek.

Şimdilik blogumuzun kıyafetini değiştiriyoruz, sonbaharın bana göre en güçlü renkleri olan gri, mor ve altın sarısı var içinde. Nefti yeşil detaylar ve kirli bejleri de unutmuyoruz. Bu sonbahar ve kış Marily Monroe var kapaklarımızda. Çünkü bu iddialı sezona yakışan isim o.

Keyif verici yepyeni haberle buluşmak üzere 08 sonbaharına merhaba !

0 yorum:

Toolbar