Özgürlük elinizde…

Kadın olmak güzeldir. Siz bakmayın arada sırada söylendiğime. Biliyorum ki kadın olmak özeldir. Eğlencelidir. Renklidir. Hayat bizler için her ne kadar daha çok inişli çıkışlı olsa da daha heyecanlı, daha hareketli ve daha keyiflidir. Tabii ya kadın olmak güzeldir, kadın güzelliktir. Ah bir de güzellik uğruna çektigimiz acılar olmasa… Neyse ki teknolojideki gelişmeler biz kadınların hayatını kolaylaştırırken, çektigimiz acılara da bir son veriyor. Braun’un son olarak geliştirip bizlere sunduğu “ Silk-épil Xpressive “ de bu konuda aldığımız son müjdeli haber.Biz de Moda Mutfağı olarak bu müjdeli haberi sizinle paylaşmak, su altında da kullanılabilen kablosuz bu ürünü sadece size tanıtmakla kalmayarak, 25- 29 Mayıs Tarihleri arasında yapacağımız eğlenceli yarışma ile bir tanesini kazanan okurumuza hediye ederek tanıtmak istedik. Kablosuz ve su altında çalışabilme özellikleriyle kadınların hayatını kolaylaştıran Yeni Braun Silk-epil Xpressive hakkında gerçek kullanıcı deneyimlerini aşağıda bulabilirsiniz. Gerçekleri, DenedimBiliyorum.com üyelerinin ağzından dinleyin… Yarışmanın koşulları ve detaylar da hemen aşağıda...

BAHAR D

Kablosuz olması, suyun altında rahat kullanılması, şarjlı olması, istediğiniz yerde epilasyon yapmaya imkan veriyor ve özellikleri saymakla da bitmiyor. Süper bir ürün, hayatımdaki değişikliğe gelince çok şeyler değişti diyebilirim. Neden mi? Genelde Türk Halkı olarak aile yapılarımız küçük bir ev, sıcak bir yuva. Ben de öyle kalabalık bir aile içinde yaşıyorum, kendime ait bir odam yok. Önceki tüy alma yöntemlerini rahat kullanamıyordum çatkapı biri giriyordu. Şimdi banyoda Braun Silk-épil Xpressive rahatlığı yaşıyorum ve çok mutluyum.
Hepsi, Braun Silk-épil Xpressive sayesinde. Suyun altında tüylerin nasıl alındığının farkında bile olmuyorsunuz. Suyun rahatığı, Braun Silk-épil Xpressive esnekliğiyle birleşiyor. Tüm çevreme Braun Silk-épil Xpressive öneriyorum. Onların da bu güzel mucize ile tanışmasını istiyorum ve bu zevki onlar da tatsın.
ÖZGE A.
Gelelim Braun Silk-épil Xpressive ile olan deneyimime... Bir iş seyahati için yurt dışına giderken hemen attım çantama Braun Silk-épil Xpressive'i. Su altında kullanabilmek müthiş bir özgürlük! Ne ekstra zaman harcamaya gerek var, ne de ekstra bir mekan aramaya... Duşta kullanılabilen ve kablosuz olan bir epilatör gerçekten de çok pratik... Kesinlikle en beğendiğim özelliği bu. Şu anda kullandığım tüy alma yöntemi ile kıyaslarsam daha pratik olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca su altında kullanmak, normal şartlarda kullanıma göre acı hissinin oldukça azalmasını sağlıyor. Özellikle soğuk su altında acı hissi oldukça azalıyor. Seyahatler için mükemmel bir ürün, özellikle benim gibi kendini aniden yollarda bulanlar için... Benim gibi çok yoğun çalışan ve epilasyon için çok zaman ayıramayan herkese bu ürünü özellikle öneririm. Artık epilasyon duş almak kadar kolay:)

HAVVA E.S.

Bu üründe beni en çok şaşırtan şey tamamıyla acı olayının ortadan kalkmış olması... Acı olayının bu derece ortadan kalkmış olması hayret verici. Sadece bu iddiasıyla bile ürün tavsiye edilse, yeterli bir özellik olacağına eminim. Şarjlı olması ve şarjının uzun süreli kullanıma uygun olması ile kablo çekiştirme derdine de son vermiş. Kullanım içinde en ince detaylar dahi düşünülmüş... Açma - kapama butonundan şekline kadar, düşünülerek yapılmış bir şey olduğu çok açık...

BİLLUR K.

Su altında denedim ve çok güzeldi. Hem etrafa döküldü derdi yok hem de gerçekten acıyı azaltıyor. Braun Silk-épil Xpressive o kadar kusursuz ki aksini düşünmek insanın aklına gelmiyor. Çevremdeki insanlara bu ürünü anlatmakla kalmadım bana geldiği tarihten itibaren (05/04/2009) 20-25 kişiye denettim. Farklı sonuçlar duymak istedim açıkçası ama herkesin tek bir fikri vardı: ''Bu ürün mükemmel!''

Madem ki Braun Silk-épil Xpressive ile acılar sona eriyor, bu haberi karnaval havasında kutlayalım. Alın aksesuarlarınızı önünüze, makyaj malzemelerinizi hazırlayın, ve bize en farklı, en eğlenceli veya en renkli karnaval portrenizi bir önden bir de yandan çekilmis olarak gönderin. İçinizdeki güzelliği ve özgürlügü yüzünüze yansıtın.

Yanına bir de "Yeni Braun Silk-epil Xpressive yaşamında ne değiştirirdi ki hayatın bir karnavala dönüşsün?” sorumuza (1-2 cümle) ile vereceğiniz cevap puanlamada çok etkili olacaktır.
Gelecek hafta, belirtilen tarihler içerisinde modamutfagi@yahoo.com Adresine göndereceğiniz fotoğraflar arasından www.modamutfagi.com ve www.denedimbiliyorum.com ortak jürisi tarafından seçilecek en özgün karnaval makyajının sahibi bir adet Braun Silk-épil Xpressive ‘i kazanacak.

Lütfen fotoğraflarla birlikte adınızı, soyadınızı, adres ve telefonunuzu, Karnaval yüzünüzün blogda yayınlanmasını istiyorsanız rumuzunuzu da göndermeyi unutmayın. Diğer detaylar yazının devamında.

İyi eğlenceler…

“Braun Özgürlük Hareketi” programının http://www.modamutfagi.blogspot.com/ adresli internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek yarışması (Yarışma),
http://www.modamutfagi.blogspot.com/ ve DenedimBiliyorum.com adresli siteler tarafından düzenlenmektedir.

http://www.modamutfagi.blogspot.com/ üzerinde yürütülen yarışma katılımcıların, aksesuar, makyaj malzemesi ve kıyafetler ile hazırladıkları karnaval portrelerinin ve “Yeni Braun Silk-epil Xpressive yaşamında ne değiştirirdi ki hayatın bir karnavala dönüşsün?” sorusu için yazdıkları cevapları verilen mail adresine göndermeleri ve sonrasında tüm cevapların jüri tarafından değerlendirilmesi üzerine kurgulanmış ödüllü bir yarışmadır.

Yarışmaya katılmak isteyen katılımcılar, aksesuar, makyaj malzemesi ve kıyafetler ile hazırladıkları karnaval portrelerini (bir önden bir de yandan çekilmis olarak) ve “Yeni Braun Silk-epil Xpressive yaşamında ne değiştirirdi ki hayatın bir karnavala dönüşsün?” sorusu için yazdıkları cevaplarını modamutfagi@yahoo.com adresine adı, soyadı, e-posta adresi, ev adresi, telefon numarası ve karnaval yüzününün blogda yayınlanmasını istiyorsa rumuzunu mail atmalıdırlar.

Yarışmaya katılan portreler, yarışma sonlandıktan sonar jüri tarafından değerlendirilerek, aralarından birinci seçilecektir. Jüri P&G, Blog Ödülleri ve Proximity çalışanları arasından seçilecek 4 kişiden oluşturulacaktır. Jüri tüm portreleri ve soru için gönderilen cevapları, yaratıcılık, eğlence veya renklilik kriterlerine göre 1-5 skalasına göre değerlendirecektir. Değerlendirme sonucunda en yüksek puana sahip olan katılımcı Yeni Braun Silk-épil Xpressive kazanacaktır.

Katılımcılar yarışmaya birden fazla gönderi ile katılabilirler.

18 yaşından küçük olanlar bu yarışmaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi kendilerine ödül verilmez.

“Braun Özgürlük Hareketi” programı için hizmet veren firmaların çalışanları ve http://www.modamutfagi.blogspot.com/ editörü yakınları ödül kazanamaz. Katılıp kazansalar dahi kendilerine ödül verilmez.

DenedimBiliyorum.com, kampanya boyunca, yarışma sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde hile yapıldığını tespit etmesi durumunda ilgili yarışmacının o güne kadarki bütün yarışma verilerini hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.

DenedimBiliyorum.com, herhangi bir zamanda yarışma koşullarını tek taraflı olarak değiştirme ve yarışmayı gerekçe belirtmeksizin iptal etme hak ve yetkisine sahiptir.
Kazanılan ödül başkasına devredilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez.
Katılımcı, ödüle hak kazanabilmek için, yarışmaya katılmak amacı ile modamutfagi@yahoo.com adresine gönderdiği mailde adını, soyadını, e-posta adresini, ev adresini ve telefon numarasını belirtmelidirler.

http://www.modamutfagi.blogspot.com/ adresinde yapılacak olan Braun Özgürlük Hareketi programı 25.05.2009 tarihinde saat 07:00’de başlayıp 29.05.2009 saat 21:00’da sona erecektir. Yarışma bittiğinde portreler jüri tarafından değerlendirilecek ve sonuçlar 01.06.2009 tarihinde saat 09:00 – 12:00 arasında http://www.modamutfagi.blogspot.com/ adresinde yayınlanacaktır.

Yarışmaya katılanlar, tüm şartları okumuş ve kabul etmiş sayılırlar.

0 yorum:

Toolbar