Duyurum var...Domus Academy Moda Tasarım Master Programı Burs Yarışması

Ünlü moda Markası Deborah ile Domus Academy ve Future Concept Lab’in birlikte organize ettiği burs yarışmasının bu seneki konusu renk kodları. Birincilik ödülünün dünyaca ünlü tasarım okulu Domus Academy Moda Tasarım Master programına tam burs olduğu yarışmaya moda tasarım son sınıf öğrencileri ve moda tasarım sektörü çalışanları katılabiliyor. Dereceye giren diğer yarışmacılar ise yine aynı programa kısmi burs alma şansı elde edecekler. Yarışmaya son katılım tarihi 15 Ekim 2009.

Yarışma konusunda ayrıntılı bilgi almak için İngilizce CV’nizi Moda Tasarım Burs yarışması konulu bir mail ile firenze@firenze.com.tr adresine göndermeniz gerekiyor.

Domus Academy Milano tarafından sunulan Moda Tasarım Master Programı Ocak ayında başlıyor ve 1 yıl (12 ay) sürüyor. Eğitim dili İngilizce olan program ayrıca University of Wales ‘in de diplomasını veriyor. Ünlü tasarımcıların eğitmen olarak derslere girmesi ve konusunda profesyonel kişiler tarafından verilen seminerlerle ve sektörden gelen projelerle öğrenciler eğitim hayatları sürerken moda dünyasını tanımaya ve kendilerini tanıtmaya başlıyorlar. Geçtiğimiz yıl işbirliği yapılan markalardan bazıları Nike, Dunhill, VictorVictoria, Ermenegildo Zegna, Alessandro Dell’Acqua, Fiorucci Love Therapy, Meltin’Pot.

Tasarım öğrencilerinin rüyası Domus Academy Tasarımın ve Tasarım yönetimi alanlarında 8 farklı master programı sunuyor. Eğitim dili İngilizce olan programlar hakkında bilgi almak için Domus Academy Türkiye yetkili temsilcisi Firenze Yurtdışı Eğitim’e firenze@firenze.com.tr ‘den ulaşabilirsiniz. Ücretsiz danışmanlık hizmeti ile master başvurunuzu kolaylıkla yapabilir vize ve konaklama asistanlığı alabilirsiniz.

İlgilenenlere başarılar diliyorum.

0 yorum:

Toolbar