Fashionable İstanbul ve Genç Modacılarımız

Fashionable İstanbul by Avea, Avrupa standartlarında bir etkinlik yapmak için yola çıkarak büyük yatırımlar ile bu haftasonuna hazırlanıyor. Ünlü konuklar , Basın mensupları kadar bu konuda emek veren sayılı blogları da davet ederek Avrupa'daki benzer kuruluşlar gibi bloglara ve blogger ların fikirlerine de değer vererek herhangi bir etkinlik olmadığını bizim için kanıtladı. Moda Mutfağı bu cuma - pazar günleri arasında Fashionable İstanbul etkinliğinden izlenimlerini canlı olarak blogdan yayınlayacak. Yurtdışındaki yabancı blog arkadaşlarımıza da etkinlik ile ilgili bilgi ve görseli blogumuzdan referans vererek ülkemizdeki bu önemli etkinliği her yönüyle tanıtmayı planlıyoruz. Moda haftalarının devamı olarak düşünülerek iddialı bir giriş yapan etkinlikte daha önce de bahsettiğimiz gibi Moda devleri yer alacak.

Roberto Cavalli eşi Eva Cavalli ve ailesinin diğer üyeleriyle beraber gelecek. Türkiye’ye özel uçaklarıyla gelecek olan Cavalli ailesi etkinlik sonrası İstanbul’un tarihi güzelliklerini görmek için bir süre daha ülkemizde kalacak.

Dünyaca ünlü Cavalli ailesinin yanı sıra, dünya moda devlerinden olan Missoni ailesi de İstanbul’a gelecek. Missoni markasının tasarımcısı Angela Missoni ve Teresa Missoni ile beraber şu sıralar dünya basınında gerek özel yaşantısı gerekse mücevher tasarımlarıyla adından sıkça söz ettiren ailenin ilham perisi ve yüzü Margherita Missoni de Fashionable İstanbul’un misafirleri arasında yer alacak.

Sürpriz misafirlerin davetli olduğu geceler kırmızı halıları, after partyleri, davetlileri, defileleri, ve modacıları ile uzun süre konuşulacağa benziyor.

Cuma günü Cavalli defilesi ile başlayacak etkinlik, Cts Ferre ve Ferragamo defileleri ile sürecek, Pazar günü genç modacıların defilesinin ardından Westwood ve Missoni defileleri ile sona erecek.

Genç modacılarımıza başarılar diliyoruz.

0 yorum:

Toolbar