Ve bizim ilk geceye dair görüşlerimiz - Fashionable İstanbul by Avea

Herkese iyi geceler. Muhteşem bir organizasyon ile başladı Roberto Cavalli defilesi. İstanbul trafiğine güvenmediğim için 19 gibi Dolmabahçe Sarayına geldim. Tam tahmin ettiğim gibi neredeyse tüm İstanbul bu gece buradaydı. Kokteyl sırasında tanıştığım Sevgili Zeynep Tunuslu ile TV8'de yayınlanan A la Mode için keyifli bir çekim yaptık beraber...Good night everyone. Roberto Cavalli fashion show began with a great organization . I wanted to go earlier expecting the traffic problem and went to Dolmabahce Palace at 19.00. As I predicted all the Istanbul society was here tonight. I met with designer Zeynep Tunuslu during cocktail and it was enjoyable shooting together a part in a programme which will be published on TV 8 A la Mode.

Bu gece için özenerek giyinen tüm hanımların ve beylerin giyim kritiklerini yaptık. Acımasız sivri dilimi pek saklayamasamda . Eğer yayından kesilmez ise yarın yada haftaya cumartesi TV8'de seyredebilirsiniz.
Son derece kalabalıktı bu özel gece. Bana ayrılan yeri çekimler için kaptırdığımdan ayakta uygun bir yerde seyretmeye çalıştım. Şansıma ben ayakta duruken oturan bir beyin bana yer vermesi ile en iyi yerden seyretme şansına kavuştum. Oturduğum yerden hem sahneye hemde backstage'e hakimdim.

En sonunda küçük dev adam Roberto Cavalli'yi görmek çok hoştu.

Bu gecenin eleştirilerine gelince....

2009 kış koleksiyonunu tekrar sunması hayal kırıklığına uğrattı bizi. Sanırım son yılların küresel kriz etkisi burada da kendisini gösterdi. Hızlı pazarlama satışı. Biz ise yakından 2010 yaz defilesini görmeyi umuyorduk.

Kokteyl sırasında,ezan okunurken müziğin kesilmesi son günlerin tartışılan konusunu tekrar akıllara getirdi. Bir hanımın denize düşmesi. gecenin şanssızlığıydı.

Bu gece herkes dolabında ki Cavalli'leri giyip gelmişti...

Yarın Ferre giyen ,Pazar günüde Missoni giyen tüm ünlülerle görüşmek üzere.

PS:Görseller pazartesi elimizde olacak...Şimdilik foto koyamıyoruz...






We had critics about the red carpet. Even I couldn't hide my sharp comments. Next week I guess you may watch on TV8.

This special night was extremely crowded. I couldn't find my place while chatting but luckily, a gentleman helped and gave me his seat so I had the chance to watch from the best place. From where I sat I could see stage and all the area.

At the end was very nice to see the little giant man Roberto Cavalli.

When it comes to criticism of this night ....

Watching 2009 winter collection disappointed us. I think the global crisis of recent years has shown itself here . Quick marketing sales. We had hoped to see the fashion show of summer 2010.

Tonight almost everyone came dressed Cavalli.

Tomorrow probably we will see the previous seasons of Ferre on our local celebrities.

See u tomorrow after the show...

0 yorum:

Toolbar