Aşktan geriye kalanlar

Okuduğum an sevdim bu fikri.Biz de genellikle biten aşkların ardından al mektuplarını ver mektuplarımı dönemi yaşanır ama eğer aşkla ayrılanlardansanız bunu ömür boyu saklamak veya paylaşmak isteyebilirsiniz.İstanbul'da moda için takip edilecek en iyi yerlerden biri olan İstinye Park'ta sevgililer gününe özel bir etkinlik var. Detaylar aşağıda...

Biten ilişkileri sonrasında kalp kırıklıklarını teselli için bir terapi olarak Olinka Vištica ve Drazen Grubišić isminde iki Hırvat tarafından kurulan müze, tüm dünyayı dolaşarak bağışçıların eski sevgililerden kalan eşyalarını sergiliyor. İlişkilerin anlatılamayan hikayelerinin yer aldığı özgün konsepti ile dikkat çeken sergi, romantik ve dokunaklı mektuplardan, fotoğraf, oyuncak ayı ve kürklü bir kelepçe gibi hediyelere kadar her türlü objeyi içeriyor. Museum of Broken Relationships'te, safra taşı ya da fizyoterapistine aşık olan bir savaş gazisinin bağışladığı bir bacak protezi gibi alışılmadık örnekler de sergileniyor. Eserler açıklaması ya da arkasındaki ilişkinin hikayesi ile birlikte anonim olarak sergilenirken, bu objeler hikayelerine göre seçilerek müzeye kabul ediliyor.

“Museum of Broken Relationships”, sergisi öncesinde ve sırasında Türkiye'den de bağış yaparak serginin bir parçası olmak isteyen kişilerin www.asktangeriyekalanlar.com veya www.facebook.com/brokenships adresindeki bağış formunu doldurup aşağıdaki adrese göndermeleri yeterli olacak. Bağışlanan objeler, Istanbul'dan sonra serginin kalıcı koleksiyonu olarak dünyayı dolaşacak.

Ayrıca Museum of Broken Relationships’in sanal müzesine de bağışta bulunulabiliyor. Bunun için de bağışcılar objenin fotoğrafını çekerek, hikayesi ile birlikte info@asktangeriyekalanlar.com adresine gönderebilecekler.

Dünya turu kapsamında ilk defa Türkiye’ye gelecek olan “Museum of Broken Relationships – Aşktan Geriye Kalanlar” sergisi, Sevgililer Günü aktiviteleri kapsamında 01-14 Şubat tarihleri arasında İstinyePark’ta meraklılarıyla buluşacak.

Bağış için adres:
İstinyePark / Aşktan Geriye Kalanlar
Mehmet Çavuşoğlu
Pınar Mahallesi İstinye Bayırı Caddesi Yönetim Ofisi
34460 İstinye

Bağışla ilgili sorular için:
info@asktangeriyekalanlar.com
0531 860 95 41

0 yorum:

Toolbar