IFW-SON GÜN - AVVA

Podyumlarda hala ''Twilight'' etkisi devam ediyor. Genellikle siyah, gri tonları, lacivert ve gece mavisi tonları ve twilightın olmazsa olmazı koyu kan kırmızı renklerinin kullanıldığı bir koleksiyon olmuş.

Podyumda görev alan mankenlerin sert ve donuk ifadeleri beyaz pudralı yüzlerine uyum sağlamaya çalışan konuk manken Önder Bekensir'in makyajsız kanlı canlı yüzü ve sert durmaya çalıştıkça zorla dudaklarını büzmeye çalışması biraz komikti.

Defilelerde bu tarz kişilerin magazin basını için dikkat çekici olduğu doğru ama ciddi alıcılar ve sadece kıyafetleri inceleyen bizler için pek bir şey ifade etmedi doğrusu.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

haber war ama resim yok simdi ben gözlerimi kapayıp cıkan mankenin stılını ve koleksiyonu hayal ederek mi? resmi gözlemleyim :DDD ne ilginç bir sayfanız we yorumunuz war...

Aslı Cin dedi ki...

:) Bir gün senin gibi fotoğraf çekebiliriz umarım, şimdilik ara sıra bizi takip edenlerin hayal gücünü geliştirmeyi tercih ediyoruz.

Adsız dedi ki...

hayal etmemmize gerek kalmadı tesekkurler eymen topcuoglu adlı blog sahibinın kendisine. cok detaylı ve ama her defıleyı ozenle ızleyerek ve resımlemesı cok guzeldii..hayal gucu ile calişmaya devam...

Aslı Cin dedi ki...

Rica ederim, her blogdan bir şey öğrenebiliyor olmanıza sevindim. Hayal gücünüze bir şeyler katabildiysek ne mutlu bize. Eymen'in blogu harika, diğerlerinde de fotoğraf bulabilirsiniz :)))

Sebnem'den dedi ki...

Anlamadım bizim fotoğraflarımızı mı görmek istiyorsunuz, defilelerinmi? Bizim ise üzgünüm kendimizi fotoğraflamıyoruz. Defilelerin ise Eymen'de veya bir çok moda blogunda basına dağıtılan fotoğrafları bulabilirsiniz. Biz Avva'da çekim yapmadığımız için ona ait fotoğraf yayınlamadık. Basın'dan alarak yayınlamakda istemedik.

Yeni fotoğraflarda yine bekleriz...

Toolbar