IFW'den Bildiriyoruz- Arzu Kaprol defilesi

Arzu (Özbakış) Kaprol 2010-11 Kış defilesini güzel bir yemeğin ardından ikram edilen, tadı damağımızda kalan harika bir tatlı tadında sundu bizlere.

Aşağıdaki fotoğrafta da göreceğiniz üzere, sahne girişinde dev gibi, ampullerden yapılmış bir selvi ağacı vardı. Defilenin başında ve sonunda beyazlar giymiş bir Neyzen harika ney çalarak defileye eşlik etti.

Kaprol, modellerinde siyah, beyaz, gri, mürdüm gibi kumaş renklerini ve bakır tonlarında derileri kullanmış. Geometrik kesimli futuristik modeller, dikiş kalitesi, geometrik metal aksesuarlar, piliseler, katlamalar..... hepsi de görülmeye değerdi. Açıkçası günün en ilgi gören defilesi oldu.

Osmanlı kültürünü günümüze uyarlayarak oluşturduğu koleksiyonun detayları tasarımlarında gizliydi. Gecenin son defilesi olduğu için gözler her zamanki gibi davete gelen ünlülerin üzerindeydi.... Hemen çaprazımda oturan Beren Saat' in üzerine çullanan paparazileri görmeliydiniz. Kendisini tebrik ederim, zerafetini ve şirinliğini hiç bozmadan sorulan soruların hepsini yanıtladı. Gecenin sonunda ilk günün vermiş olduğu yorgunlukla After Party' e katılamadan eve döndük.

Yarın 2. gün.
Gamze Saraçoğlu, Argende ve Hakan Yıldırım'ın koleksiyonlarını görmek için sabırsızlanıyorum.






0 yorum:

Toolbar