Defile davetiyeleri

Evrene mesaj gönderdim. Diliyorum, bu davetiyelerden biri birgün ModaMutfağı' nın posta kutusuna gönderilecek. Aslı veya ben Tavi kılığında en ön, olmadı ikinci sırada, kafamızda koca bir fiyonkla defileleri seyredip, yorumlarımızı yapacağız.Nerden çıktı şimdi diye sormayın.Konu şuradan açıldı. Bize gelen defile davetiyelerinden ve bu davetiyelerin bile senenin trendlerine uyup uymadığına ne kadar dikkat edildiğinden bahsedeceğim.Bize gönderilen davetiyeler yola çıkmadan 2011 defileleri için gönderilen davetiyelerin trend raporunu paylaşalım sizlerle.

EL YAZISI

Gönderilen kişiyi kendine özel hissettiren bir davetiye. Tasarımcının el yazısı ile hazırlanan davetiyeler 2 - 3 sezondur çok moda.

Catherine Malandrino


ZARF

Minimal görünüm maksimum etki

Emanuel Ungaro


POSTER

Monoton tasarımlarda renk patlamaları. Normal davetiyelere göre oldukça büyük... Gazetenin bir sayfasını almışsınız gibi. Umarım bir gün hepsi e-davetiye kullanmaya başlar.


Richard Nicoll

ALTIN

Üç kuruş fazla olsun, altın olsun.


Burberry

PARLAK

Metalik tonlar Gucci' nin ve Versace' nin gözdesi.


Gucci

MONO COLOR

Bu işin klasiğidir monoton görüntüler. İsterseniz geometrik bir desen yada yazı veya logoları ile tasarlaya bilirsiniz?



Jonathan Saunders

DIJITAL BASKILAR

Koleksiyonların en top desenleri ile hazırlanan davetiyeler. İlk akla gelen isim Basso&Brooke tabiki...


Basso & Brooke

YARATICI

Çöp torbaların üzerine basılan davetiyeler, bu sezonun olmazsa olmazı origami katlamalar yada puzzlelar... Aklınıza ne gelirse. Yaratıcı olun şaşırtın.




Leifsdottir

KES - YAPIŞTIR

Eğlenin! Yaratıcılık sınır tanımaz. Standart kalıplardan çıkmanın tam zamanı.

Antonio Marras

TARİHİ

Bana böyle bir davetiye gelseydi eğer, Mısır' da var olmayan bir akrabamın yada Texas' da petrol kuyuları olan, doğmamış çatlak halamın öldüğünü ve tüm mirasının bana kaldığı aklıma gelebilirdi.

0 yorum:

Toolbar