Oscar gecesinin ardından kritikler...

Bu yıl Oscar'lar sonuçları ile şaşırtıcı olsa da, kırmızı halı tam da beklediğimiz gibiydi. Zira artık defilelerin hemen ardından tasarımlar podyumlardan kırmızı halıya geçiyor. Renkler tam da beklediğimiz gibi ağırlıklı olarak beyaz, krem, uçuk gri ve pudra renklerinden oluşuyor. Danteller, işlemeler ve taşların desteklediği tasarımlar genellikle kendilerini taşıyanlara yakışmıştı.  Gelin tek tek isimlere ve taşıdıkları tasarımlara göz atalım...

Yukarıda Amanda Seyfried ve JLo Armani tasarımları içinde...




Oscar'ı kucaklayan Sandra Bullock Marchesa, Cameron Diaz ise Oscar De La Renta ile...


Kate Winslet aynı renklerde Yves Saint Laurent ile kırmızı halıda boy gösterirken, Charlize Theron lila rengi Christian Dior, Avatar yıldızı Zoe Saldana ise Givenchy taşıyordu.

Miley Cyrus'un Jenny Packham elbisesi yaşına uygun bulunmamış olsa da bence giydiği bir çok şeyden çok daha iyiydi. Saçları daha uygunsuzdu aslına bakarsanız. Bir diğer eleştiri JSP 'aydı, ancak ben bu Chanel'i ona uygun buldum.



Pudra renklerinde dökümlü elbiseleri ile hoşuma giden Anna Kendrick Elie Saab, Demi Moore ise Versace Ateiler giyiyordu. Demi şahane görünmüyor mu?

Ve gelelim desenlere. Çok fazla desenli tasarımın tercih edilmediği kırmızı halıda iki cesur isim vardı. Biri Elie Saab içinde Rachel McAdams, diğeri ise henüz defilede gördüğümüz Van Noten ile Maggie.


Elbette siyahın gücünden vazgeçmeyen isimler de vardı. Ancak ondan önce yukarıdaki iki isimden bahsetmeliyim. Bu yıl törenin hayal kırıklıkları onlardı. Vera Farmiga'nın Marchesa'sı kadında hat bırakmadığı gibi volanları ve iddialı rengi ile hediye pakedi gibi görünmesine yol açmıştı.  Her kırmızı halıda en şık seçilmesine alıştığımız Penelope ilginç bir şekilde hala bir çok eleştirmen tarafından şık bulunsa da bu Donna Karan seçimi onun perdelik kumaşa sarınmış gibi görünmesine yol açmıştı.

Gelelim siyahlara...lİlginç Prada'sı ile Carey Mulligan ve Monigue Lhuillier ile Stewart en akılda kalıcı olanlardı.Stewart'ın elbisesi yaşına uygun değildi, bu sebeple bir de gösterişli kolye takmaması iyi olmuş ama ışıltılı bir küpe fena olmazdı... 

0 yorum:

Toolbar