Galatamoda... İlk günün ardından...

 
Bugün Şebnem'le birlikte Galatamoda'yı ziyaret edip, bol bol fotoğraf çektik. Havanın sıcaklığı her ne kadar bizi zorlasa da tüm standları gezdik, ürünleri inceledik, hoş sohbetler ettik. Bir ara Zeynep Tunuslu ile bir nevi WhoWhatWear sohbeti yaptık. Dahası da var ama önce Galatamoda'dan başlayalım. İlk durağımız Stylistico'dan Tuğçe ve Moda Tutkusu'ndan Yasemin'in yanına, Zeynep Erdoğan'ın standına gitmek oldu. Şebnem'le önce ceketleri denedik. Siyahla farklı renkleri buluşturan ceketler ve onlara uygun bütünlüğü olan koleksiyon dikkat çekici. Şebnem bir çok parçayı denedi. Neye elimizi atsak gözümüzün önünde birer birer satıldı.Özellikle fotoğrafları elimize geçtiğinde yayınlayacağım bir etek ve bir elbise benim favorilerimdi. 


Hemen solunda Günseli Türkay'ın  standını bulacaksınız. Grişite de bu yeşilli elbise ve bu aralar blogger arkadaşlarımızın başında dolaşmakta olan miğferi :) Tablo gibi desenleri ve rengarenk ayakkabıları ile bu stand da çok eğlenceli.





Erdoğan'ın standının sağında da Elif Cığızoğlu'nun standı var. Özellikle farklı şekilllerde yorumlayabildiğimiz bu ceketi, ve renkli bloklardan oluşmuş, varyantlarını da pek sevdiğimiz jarse elbiseleri beğendik.










Yarın bir çok ismi, dikkat çeken parçalarını ve özellikle görmenizi tavsiye ettiğimiz standları yazmaya devam edeceğiz. Şimdilik önerimiz bir fırsatını bulup Galatamoda'ya gitmeniz. Ve bizim gördüklerimizi bir de sizin yakından görmeniz...

0 yorum:

Toolbar