Sex and the City 2'ye dair...

Bırakın özel gösterimini sinemalara gelişi bile bizi mutlu etmeye yeten serinin ikincisi, benim için dizinin tadını veremeyen ilk filmden farklı olacak mı göreceğiz. İlk bölüm markaların çatışması olmakla kalmış akılda kalan tek hikaye ise düğün karmaşası olmuştu. Yine tasarımcılara doyacağımız konusunda hemfikiriz herhalde, ama umarım tam 2 yıl önce izlediğimiz ilk filmden daha renkli ve akılda kalıcı sahneleri olur. Biz Candace Bushnell'in renkli hikayesine kapılıp giderken gelin filmden kareler ve Amerika'da yapılan film galasının kırmızı halısına bakalım...

Her ne kadar filmin asıl kahramanı Carrie olsa da, bu filmde Miranda'nın stili ile daha çok konuşulacağını düşünüyorum. Öyle ki en akılda kalıcı olanı da taşıdığı Hermes elbise olmalı. Fotoğraflara ve Yaprak Aras Şahinbaş'ın şahane Patricia Field ropörtajına bakarak bizi oldukça keyifli sahnelerin beklediği aşikar.Bu arada filmden basına yansıyan bir çok sahnede kullanılan markaları da şuradan okuyabilirsiniz.


Şimdi gala için bir ara verelim. Filmin iki oyuncusu şeker renkleriyle karşımıza çıkıyor. SJP Valentino Couture'dan bir parça seçmiş. Pembe elbise jean Desses.


Gelelim siyahlara. Filmin diğer bir başrol oyuncusu da bu rengi seçiyor. Carolina Herrera elbise şahane !



Ve kirli pudralı tonlar. Son başrol oyuncumuzun seçimi de Naeem Khan.


Şimdi filme dönelim. Ve bizi merakta bırakan karelere göz atmaya devam edelim...



















0 yorum:

Toolbar