Emmy kırmızı halı - Desenler

Desenli giymekten korkuyor herkes. Oysa iyi bir kumaş üzerinde iyi bir model ve dikişle düz rengin veremeyecği kadar güzel bir görüntü çıkıyor ortaya. Yukarıdakiler gibi.- Tamam ortadakini dikkate almıyoruz- Aşağıda ise...

cesur bir isim var.  Kilosuna rağmen renkli ve baskılı hatta büyük bir baskıya sahip elbiseyi giydiği için bu sıfatı alıyor. Göğüs kısmındaki mor kısım baskının tonlarına uysa da, sitah olsaymış, görüntü daha iyi olurmuş. Buna rağmen tek tip ve renk giyinen kilolulara iyi bir ders veriyor.

Ve siyah beyaz. Yukarıdaki baskılarda ağırlıklı olarak bu iki rengi görüyoruz, desen kullanmayanlar da bu iki renkten şaşmıyor aslında ama bu kombinin böyle bir geceye ne kadar uyduğundan artık o kadar da emin değilim. Özellikle de desenli değilse. Misal ilk fotoğrafa bakalım.

Elbise her ne kadar vücudu şekilsiz göstermiş olsa da sezonun asimetrik kesimi ile dikkat çekici. Ama o ayakkabılar da ne? Her şeyi pembe olsun diye kendini yerlere atan kız çocukları gibi siyah beyaz ayakkabı giymek de neyin nesi? İkinci elbise ise siyah ve beyazı farklı yorumladığı için hoşuma gitti.



Siyah beyazı- ya da beyaz gibi açık tonları- miniler üzerinde de gördük. Uzun tuvalet yerine mini etek boyunu seçen isim bir elin parmaklarını geçmiyor. İlk fotoğrafta Heidi hem mini hem straplez, hem üzeri elişi bir kıyafet giyip hem de o şahane gerdanlığı takınca akılda kalmaması imkansız olmuş. Bu kadar abartı ilginç ama onda çok hoş olmuş. İkinci elbiseyi ise  kapalı ve dantelli üst kısmı kullanıyor. Aksi taktirde ancak öğlen yemeğe çıkarken giyilebilir. Ve sonuncusu iyi hoş ama teni ile bütünleşmemiş mi?

0 yorum:

Toolbar