Otoritelere göre bu yılın en iyi saç kesimleri neler?

Kuaför koltuğuna oturup saç kestirmek biz hanımlar için sancılı saatlerdir.Nasıl olacak? Bana yakıştı mı? Yüzümün şekli aynı Rihanna gibi kesin bu saç kesimi bana da gider gibi hayalller kurarak, bazen mutlulukla bazen de bir sinirle kalkarız o koltuktan.

San Diego ve New York' ta salon sahibi olan Jet Rhyes ve Mark Garrison, bu yılın en etkili, müşterileri tarafından en çok talep gören saç stilleriyle ilgili bir liste oluşturmuşlar. Oluşturulan listede Miley Cyrus ve Emma Roberts gibi genç yetenekler de yer alırken, A plus Hollywood yıldızları da yer alıyor.


EVA MENDES
Karamel ten ve saç rengine sahip olan Eva, orta-uzun saç kesimi ve doğal iri dalgalı görünümü ile
listede 1 numara. 2010/11 Kış podyumlarında, Amanda Wakaley ve Celine markaları da Eva'nın bu saç kesimini ve rengini kullanarak bu renk modasının önümüzdeki sene de süreceğinin sinyallerini vermiş oldu. Yaşasın esmer gücü, diyoruz.

RIHANNA
Rihanna'nın asimetrik kesimi listenin en cesur modellerinden biri. Önümüzdeki yılların saç renk trendlerinde yer alan kırmızı tonu ten renklerine göre de değişim gösterecek.


JESSICA BIEL
Jessica'nın omuz hizasındaki saç kesimi, altın rengi gölgeler ile daha yumuşatılmış. Kadınların en çok rağbet ettiği saç modeli ve rengi Jessica Biel'ın kiymiş.

KIM KARDASHIAN

Saç katmanları ekleme bile olsa, bu kadının en güzel yanı saçları. Ekleme saçlarda kullanılan açılı saç kesimi hem buklelerin katmanlarını daha güzel gösteriyor hem de Petek Dinçöz gibi gereksiz saç yoğunluğuna bürünmemiş oluyorsunuz.



CAMERON DIAZ

Cameron Diaz'ın basit, orta boy saç kesimi her yüz tipine gidebilecek bir model. Yumuşak dalgaları daha belli etmek için atılan sarı ışıklar daha da genç görünüme kavuşturmuş. Biz de hep kendi aramızda konuşuyoruz, bu kadın nasıl yaşlanmaz diye...Öğrendik sonunda.


KATIE HOLMES

Saçları uzunken, komşumuzun biricik kızı, bayramlarda el öpmeye gelen, yanaklarından makas alınacak minik masum bir kız havasındaydı. Ama ne zaman saçlarını BOB stilinde kestirdi. O minik kız birden büyüdü. Herkes eline Katie'nin fotoğrafını alarak kuaförüne, beni de böyle kırp, kırp diye yalvardı. Ünlü saç stilistlerinin '' zamansız bir kesim'' dediği Bob stili herhalde en çok Katie'ye yakışıyor.

LAUREN CONRAD

Lauren'ın saç stili en risksiz modellerden ama en tercih edilen modellerden biri. İster düz, ister dalgalı kullanılabilir.

MAGGIE GYLLENHAAL

Klasik ve zarif görünümlü Maggie'nin saç modeli de Katie gibi Bob stili. Daha çok dalgalı olarak kullandığı bu model yüzünü güzelce çerçeveliyor.

MILEY CYRUS

Ergen kızların ''hiiiiiiiii,ayyyyyyy'' diye çığlık atarak takip ettikleri genç yıldızın saçları bel boyunda. Oldukça kalın saç tellerine sahip olan Miley Cyrus, katlı seçimi tercih etmiş. Saçlarının daha yumuşak görünmesi için de ışıltılar kullanmışlar. Ben olsam listeye koymazdım ama..Otoriteler ilk 10'a koymuş bile.

EMMA ROBERTS
Julia Roberts'ın yeğeni de bu listede yer bulmuş kendine. Julia'nın saç volumune sahip olamasa da dertsiz tasasız bir kesime sahip. Şampuan reklamı gibi... Yıka ve Çık Emma..


Listede göremediğimiz Victoria Beckham'ı halbuki bir ara tüm dünya saç kesimi ile taklit etmişü yakışan yakışmayan herkes bu modeli kendinde uygulamaya çalışmıştı. Bence bu listede Miley yerine Victoria olmalıydı. Üzgünüz Posh! Eminim 2011'de listeye 1 numaradan girersin.

www.modamutfagi.com

0 yorum:

Toolbar