Teen Choice'un en iyi giyinenleri

İsmi için her ne kadar fazla ağır giyindiklerini düşünsem de elbiselerin ve modacılarının hatrına es geçmek olmazdı. Yukarıdaki Selena Gomez'in BCBG Max Azria elbisesi ve Sergio Rossi ayakkabıları gibi. Ya diğerleri?


Bir diğer beyaz rengi seçen isim,Leighton Meester. Pucci elbisesi ve tabii ki Christian Louboutin ayakkabıları ile poz veriyor.

O lala ! Bu elbiseye bayıldım ! Kristen Bell Stella McCartney elbisesi ve Brian Atwood ayakkabıları ile canlı rengin farkını belirsiz ayakkabıları ile çok güzel gösteriyor.


Bir diğer canlı renk Hilary Duff'dan. Hervé Léger by Max Azria elbise ve yine tabii ki !!! Christian Louboutin. Canlı renk bej- ten rengi ayakkabılara dikkat edelim yine. Bizim meşhurlar hala tepeden tırnağa aynı renge bürünürken 3 te bir yaşlarındakilerden alacakları çok ders var.


Kim ne yaptı ne etti, bizim sayfaya da girdi. Ama Zuhair Murad elbisenin hatrına !


Ian berbat görünse de ona bu sayfada yer var. :) Günümüzün en iyi kötü kalpli vampiri, uzun paçaları, kısa ceket kolları, ve küçük gelen şapkası ile aslında iyiler arasında olmayı pek hak etmiyor ama kimin umurunda ?



Ve bir diğer kontenjandan isim. Ne giydiğini görmemize gerek yok, o her zaman iyi görünüyor...

www.modamutfagi.com

0 yorum:

Toolbar