Beyler, Bu Botlar Yıllara Meydan Okuyor !!!

Levi’s®’ın köklü geçmişinden esinlenilerek erkekler için tasarlanan yeni Levi’s® 1853 ayakkabı koleksiyonu, klasik Amerikan tarzını İtalyan ayakkabı yapımı geleneği ile birleştiriyor. Levi’s® markasının ruhunu yansıtan bu koleksiyon, modası geçmeyen, sert, cesur ve ikonik tarzıyla aynı anda hem çağdaş hem de klasik olmayı başarıyor.

Koleksiyon 2 yıllık garanti ile sunuluyor
Koleksiyon titizlikle seçilen malzemeler ve en seçkin İtalyan ayakkabı yapımı geleneğine ait olan eski dönem teknikleri kullanılarak imal edildi. Her bot el ile işlendi, cila ile zarifçe fırçalandı ve yumuşak bir kumaş ile perdahlandı. Bu benzersiz botların kalitesine ve sağlamlığına güvenen Levi’s® , koleksiyonu 2 yıllık bir garanti ile satışa sunuyor.

California botu ve San Francisco botu
Koleksiyonda California botu ve San Francisco botu olmak üzere iki ayrı bot sunuluyor. Her iki botun da siyah ve koyu kahve rengi alternatifleri bulunuyor.

California botu, kolay giyim ve ekstra güvenlik özellikleri sağlayacak şekilde tasarlanmış. İki taraflı elastik malzemeden yapılmış olan ara parçaları klasik, sağlam kancalar ile birleştirilmiş.

San Francisco botu ise genel hatları ile tipik bir Amerikan botu. İki taraflı elastik ara parçaları ve çekme kancaları ile aerodinamik bir tasarıma sahip.

Neden “1853”?
1853 yılında, genç Bavyeralı göçmen Levi Strauss, San Francisco’nun gelişen limanında bir toptan satış şirketi kurdu. Levi’s®’ın ilk müşterileri olan madenciler, demiryolu işçileri ve inşaat işçilerinin dayanıklılık ve sağlamlık açısından zorlayıcı talepleri vardı. Levi’s®  bu talebe sert çalışma koşullarına dayanacak giysi ve aksesuarlar sunarak cevap verdi. Yeni Levi’s® 1853 Footwear koleksiyonu da markanın bu köklü geçmişinden esinlenilerek tasarlanmış.

0 yorum:

Toolbar