Denim Kitchen

 Mavi, 20.yılını, doğduğu, büyüdüğü ve aşık olduğu şehrin en güzel noktalarından biri olan Beyoğlu-Galatasaray'da Denim Kitchen konseptli mutfağının kapılarını bizlere açtı.

Mavi'nin Tasarım Müdürü Güney Oktar, mutfakta neler olup bittiğini güzel güzel anlattı. '' Bizim çatal bıçağımız düğmeler ve rivetler; tavamız tenceremiz denim kumaşı;baharatımız iplik renkleri,etiketler'' diyerek, mutfağa ne kadar hakim olduğunu bir defa daha kanıtladı.

Mavi'de bu sezon öne çıkan koleksiyonlar; Delidolu T-shirt, Delikanlı Gömlek, Chino, Çapkın Polo ve olmazsa olmazı İstanbul T-shirtleri...

Aşağıdaki kalabalık ekip kim mi? İşte bu kişiler Mavi'nin delidolu, yaratıcı Türkiye tasarım ekibi.

 
 DELİDOLU T-SHİRTLER:


70'lerin renk,desen anlayışı ile hazırlanmış delidolu t-shirtler...




CHINO:


Safari etkili,yıkamalı bu jean (yanılmıyorsam ismi Amber) Nisan ayından itibaren satışa çıkıyor.

 


 AKSESUAR:
Yaz aksesuar alışverişi için mutlaka Mavi'ye uğrayın. Gündüz ve gece kullanıma uygun mini ve midi çantalar çok renkli...Baharın ve yazın habercisi kelebek desenli.
MAVİ AMERİKA:
Premium line ''Mavi Amerika'' diğer line'larına göre daha sofistike dikişlere, ipliklere, detaylara ve finishe sahip bir koleksiyon.

Çok pantolon giyemeyi sevmesemde...Bu jean duvarına kayıtsız kalamadım doğrusu.



Akılda kalan minik notlar:
*Amerika'da en sexy jean ''Lindy'' seçilmiş...Mavi koleksiyonunda bana tam uyan ve tek tercihim olan jean modeli..Demek ki doğru yoldayım:)
*70'ler görünüme sahip olmak istiyorsanız ''Bella'' modelini tercih edin.
*''Delidolu'' jean modeli en çok istenen modelmiş.Satışa çıktığı ilk 3 günde 1000 adetlik satış yapmışlar. Zor bulunuyor. Gördüğünüz anda kaçırmayın.
*Erkekleride unutmadık...Bu yaz Teo ve Marcus modelleri giyin sonra bana dua edin. Bayılacaksınız:))
*İstanbul temalı T-shirtlerde 1milyonluk satış adedine ulaşılmış...Ve bu sene herkese açık bir yarışma düzenliyorlar...Belki sizin t-shirt'ünüz dereceye girer.



0 yorum:

Toolbar