FNO ne nerede?


BAĞDAT CAD.

ACCESSORIZE
18.00 – 24.00 saatleri arasında Accessorize’da FNO’ya özel 50 TL ve üzeri alışverişinize sürpriz hediyeler, ayrıca yeni sezon ürünlerinde %20 indirim sizleri bekliyor.

BURBERRY
Burberry mağazalarından alışveriş yapan herkese orijinal şişesinde 5ml Burberry Body hediye. Ayrıca çikolatalı brownie ve şampanya servisi de iştahınızı kabartacak.

FREY WILLE
Frey Wille mağazalarını ziyaret edenler yeni koleksiyon “Spirit of Africa, Safari”yle tanışacaklar. Ayrıca özel ikramlar, hediyeler ve %30’a varan indirimleri de kaçırmamanızı öneriyoruz.

GAP
GAP alışverişi partiye dönüştürüyor. DJ performansı eşliğinde dans ederken özel hazırlanmış fon önünde fotoğraf çektirebilir, konfeti ve balon
gösterisini izleyebilir, özel makyaj uygulamasına katılabilirsiniz. İkramlar eşliğinde indirimli alışverişi de unutmayalım.

LA SENZA
Seksi dedektif iş başında! La Senza oldukça eğlenceli bir yarışmayla FNO gecesine damgasını vuracak. Mağaza içinde saklı stickerları bulanları sürpriz hediyeler bekliyor olacak. Detaylar için markanın Facebook ve Twitter sayfalarını takipte kalın.

LACOSTE
13 Eylül akşamı saat 18.00-24.00 arasında % 20 indirim uygulanacak.Alışveriş yaparken ikram edilen şarap ve meyvenin tadına bakmayı unutmayın

LONGCHAMP
FNO’ya özel hediyelerle keyifli bir alışveriş gecesi yaşamaya hazır olun. Lezzetli ikramlar ve içkinizle beraber çok özel hediyeler de sizleri bekliyor. Geceye özel Vogue Türkiye editörlerinin sezondan seçeceği favori parçalar da mağazalarda yerini alacak.

MAC
M.A.C Türkiye ana renk koleksiyonu “Style Seeker” ilk olarak FNO’ya özel olarak görücüye çıkacak. Ayrıca M.A.C Makyaj Sanatçıları misafirlere sezon trendleri eşliğinde Style Seeker Koleksiyonu’ndan bahsederken bir yandan da koleksiyona özel makyaj tasarımlarından bir tanesini uygulayacak.Sürpriz konuklar da geceye katılacaklar.

MISK NAIL SPA
Bağdat Caddesi Misk Nail Spa’da o gece birçok sürpriz var. Essie oje alanlara mini manikür hediye edilirken manikür yaptıranlara “nail-art” uygulaması hediye. Ayrıca indirim kuponları ve ikramlar da var.

ÖZLEM SÜER
Özlem Süer, yeni satış noktası Özlem Süer Suadiye’de hayata geçecek çok özel bir etkinlik düzenliyor. “NIGHTIES by ÖZLEM SÜER” adındaki etkinlikte ikram ve hediyelerin yanında 90’ların hit şarkılarının çalınacağı bir partiye dönüşecek. Ayrıca katılımcılar 90’lar stylingi ile Mehmet Turgut’a poz verebilecek %70 indirimden de faydalanabilecek.

STEFANEL
Stefanel bu yıl FNO’ya özel özel tasarım sınırlı sayıda tişört üretiyor. Vogue Türkiye editörlerinin seçtiği ürünlerde %20 indirim fırsatının yanında editörlerle buluşma fırsatını da yakalayacaksınız.

SWAROVSKI
Swarovski Bağdat Caddesi butiğinde ikramlar eşliğinde alışveriş keyfi, geceye özel %20 indirimin yanı sıra FNO için tasarlanan “Kingdom Of Jewels” alışveriş çantası hediye edilecek.

SWATCH
Swatch 18.00-24.00 arasında İstinyePark, Nişantaşı City’s, Bağdat Caddesi mağazalarında %20 indirim uyguluyor. Ayrıca her alışverişe bir adet sürpriz bijuteri hediye. Ayrıca Number One DJ’inin performansını da kaçırmamanızı öneriyoruz.

TOMMY HILFIGER
Tommy Hilfiger’dan FNO gecesi alışveriş yapanlara özel bir hediye kutusu verilecek. Üstelik kutunun üzerine isminizi işletebilir ve paketinizi kişiselleştirebilirsiniz. Ayrıca Hilfiger ailesinin görselleriyle fotoğraf çektirebilir, fotoğrafınızı Tommy Hilfiger çerçevesi içinde alabilirsiniz.İkram ve müziklerin de olacağını söylemeden geçmeyelim.

YVES ROCHER
Bitkisel kozmetiğin yaratıcısı Yves Rocher, FNO gecesi Bağdat Caddesi mağazasında tüm makyaj ürünlerinde %30‘a varan indirim fırsatı sunuyor. Yves Rocher’nin en yeni serisi Sexy Pulp da yine ilk defa bu gece görücüye çıkacak. Ayrıca profesyonel makyaj sanatçısından makyaj uygulamaları ve birbirinden leziz ikramlar olacak.

ZEN DIAMOND
Zen Pırlanta Bağdat Caddesi mağazasından 1000 TL ve üzeri alışverişlerde “yarısı kadarı hediye” kampanyası olacak. Ayrıca FNO’ ya özel bir pırlantalı ipli bileklik hediyenizi de almayı unutmayın.

NİŞANTAŞI

ALTINBAŞ
Altınbaş Nişantaşı mağazasında ilgi çekici aktiviteler düzenliyor. Mağaza içinde sanal ayna kurulacak. Böylece beğendiğiniz takıları anında kendi üzerinizde görebileceksiniz. Vogue Türkiye editörlerinin sezon ürünlerinden seçtiklerini keşfederken şampanya, çikolata ve meyve ikramıyla kendinizi şımartın. Sürpriz hediyeleri de sakın kaçırmayın.

ALLY
Bally, bu yıl FNO’ya özel olarak tasarlanan zarif ve göz alıcı yeni ‘Brillance’ Bally-rina babetini görücüye çıkaracak. ‘Special edition’ olarak satışa sunulucak ‘Brillance’ Bally-rina babetler, İsviçreli markanın modern tasarım ruhunu ve yaratıcı enerjisini yansıtıyor. Sadece belli mağazalarda satışa çıkacak bu özel tasarıma sahip olmak için Bally Nişantaşı mağazasına uğramayı sakın unutmayın.

DIANE VON FURSTENBERG
FNO gecesi mağazaya gelenleri müzik ve ikramlar eşliğinde keyifli bir alışveriş bekliyor. Ayrıca sürpriz indirimler, hediyeler ve “Vogue Seçti” köşesi de var.

DIVARESE
Tasarımcı Ahmet Baytar tarafından FNO’ya özel olarak tasarlanan bilekliklerden edinmek için mutlaka Divarese mağazalarına uğramalısınız. Ayrıca yeni sezon ürünlerinde, sürpriz indirimli fiyatlarla alışveriş imkanı da var.

ELIE TAHARI
Mağaza FNO’ya özel müzik ve catering servisi eşliğinde misafirlerini ağırlayacak. Ayrıca alışveriş yapan tüm ziyaretçiler sürpriz hediye ve indirimlerle
taçlandıracak. İkramlar eşliğinde Vogue Türkiye editörlerinin sezondan seçeceği favori parçalara da göz atmayı unutmayın.

ELLE
Modanın ayak sesi Elle Nişantaşı’nda ve City’s Alışveriş Merkezi’nde çeşitli sürprizler ve indirimlerle müşterilerini karşılayacak. Nişantaşı’nda kurulacak etkinlik noktası ile City’s mağazasına gelenler, hem Elle’in yeni sezon ürünlerinde FNO’ya özel % 40 indirim avantajından yararlanma şansı bulacak hem de FNO için özel tasarlanan çantalara sahip olacaklar.

FREY WILLE
Frey Wille mağazalarını ziyaret edenler o gece yeni koleksiyon “Spirit of Africa, Safari”yle tanışacaklar. Ayrıca özel ikramlar, hediyeler ve %30’a varan indirimleri de kaçırmamanızı öneriyoruz.

GAMZE
SARAÇOĞLU
Gamze Saraçoğlu FNO’ya özel tasarlayacaği 3 modelden oluşan gömlek koleksiyonunu Gamze Saraçoğlu Design Studio’da FNO günü satışa sunacak. Özel ikramlar, müzik ve tasarım dolu bir FNO yaşamaya hazır olun.

GÜNSELİ TÜRKAY
Günseli Türkay yeni koleksiyonunu FNO gecesinde Atiye Sokak’taki mağazasında tanıtacak. Osmanlı mimarisinden esinlenilerek hazırlanan Mukarnas koleksiyonu için yılın genç mimar ödülünü alan Alper Derinboğaz ile birlikte çalışıldı. Mimari ve modanın birlikteliğinden oluşan bu koleksiyonun yanı sıra Cult İstanbul sanatçılarının tablo ve endüstriyel tasarımları da satışa sunulacak. Müzik eşliğinde güzel bir akşam için saat 20:00’de Günseli Türkay Showroom’unda olun.

JUICY COUTURE
FNO’ya özel hediyelerle keyifli bir alışveriş gecesi yaşamaya hazır olun. Lezzetli ikramlar ve içkinizle beraber çok özel hediyeler de sizleri bekliyor. Geceye özel Vogue Türkiye editörlerinin sezondan seçeceği favori parçalar da mağazalarda yerini alacak.

KUMPANYA 62
Kumpanya 62 Türkiye’nin en başarılı moda okulu LaSalle Academy ile ortak bir projeye imza atıyor. Moda tasarımı bölümü öğrencilerinin FNO’ya özel tasarladıkları koleksiyon Kumpanya 62 askılarında yer alacak. Ayrıca yakın zamanda kaybettiğimiz ‘Anna Piaggi’ anısına ve 120. yaş gününü kutlamaya hazırlanan Vogue Amerika şerefine mağazada bir bölüm hazırlanıyor. DJ performansı, ikramlar ve indirimler de olacak.

KYO MY FRIEND
Mayo ve bikini denince akla gelen Kyo My Friend FNO gecesine Latin ezgileri katarak ziyaretçileri coşturmayı hedefliyor. Kyo My Friend’in hazırladığı
sokak partileri kapsamında Nişantaşı mağazasında Küba dans grubu eşsiz dans sunumları ile misafirlere eğlenceli saatler yaşatacaklar. Ayrıca Nişantaşı mağazasının vitrininde canlı mankenler yeni sezon pijama, gecelik ve sabahlıkları da tanıtacaklar. Kyo My Friend’in gecede misafirlerine hoş sürprizleri de bulunuyor.

LA DEESSE
Dünyanın en ünlü parfümerlerinin koku koleksiyonlarına ev sahipliği yapan La Déesse’in, FNO gecesine özel yaratacağı parfümü sınırlı sayıda üretilerek Nişantaşı butiğinde satışa sunulacak. Siz içecek ikramı eşliğinde Maison Francis Kurkdjian, Miller Harris, Robert Piguet gibi dünyanın en ünlü burunlarının koku koleksiyonlarını keşfederken, parfümünüz adınıza etiketlenerek hazırlanıyor olacak.

MAXMARA
MaxMara’da FNO’cuları birçok aktivite bekliyor. Misafirlere stil danışmanlığıyla birlikte hediyeler de verecek olan MaxMara’da markanın logolu panosu önünde
alışveriş yapanların fotoğrafları polaroid makine ile çekilip anında hediye edilecek. Ayrıca Sonbahar-Kış 2012’nin en iddialı çantası Luxury Collection’dan Margaux Bag de o gece tanıtılacak. İkramlar eşliğinde Vogue Türkiye editörlerinin seçtiği parçalara da göz atabilirsiniz.

NINE WEST
Nefis ikramlar eşliğinde alışveriş yapan ilk 100 kişiye Inglot yeni sezon ojeler hediye! FNO’ya özel kampanya ve hediyeler için Nine West Türkiye Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.

TOPSHOP
Topshop Nişantaşı ve Suadiye mağazasında Vogue Türkiye editörlerinin seçtiği ürünler, ikramlar, DJ performansı ve moda severler için özel olarak hazırlanacak sürpriz hediyeler ile sizleri bekliyor. Ayrıca özel olarak hazırlanan Vogue kapağı önünde fotoğraf çektirme şansınız da var.

İSTİNYEPARK

BATİK
Tülin Şahin’le tanışıp stil önerileri almak ister misiniz? Ünlü top model ayrıca kitabını da imzalıyor olacak. Ayrıca indirimli alışveriş, müzik ve fotoğraf çektirme şansınız da olacak.

BCBGMAXAZRIA
Canlı müzik eşliğinde alışveriş yaparken lezzetli ikramlarla alışveriş keyfinizi ikiye katlayacaksınız. Ayrıca o gece yapacağınız alışverişlerde 2. ürüne %40 indirim de var.

FENDI
Fendi parfüm çeşmesi ile Fan di Fendi’yi deneyimlemek ve Fendi’nin “büyüleyici bir çekiciliğe sahip” olarak tanımladığı kadını olma şansını İstinyePark Fendi mağazasında yakalayın.

FURLA
İstinyePark’ta Furla’nın reklam tasarımcısı İtalyan sanatçı Sissi’nin katılımı ile gerçekleşecek organizasyonda genç yetenekler ikonik Candy bag’leri aksesuarlarla yeniden tasarlayacak. Ayrıca hediyeler ve ikramlarla de sizi bekliyor.

GIVENCHY (Stand)
Givenchy kreatif direktörü Riccardo Tisci ilk kez bir parfümün ortaya çıkışında öncü rol üstlendi. FNO gecesi İstinyePark’ın içinde yer alacak couture konseptindeki podyumda bu özel parfümle, Dahlia Noir’la tanışmaya ve sürprizlere hazır olun.

H&M
H&M ürünleriyle canlı mankenlere styling yaparak stilinizi gösterin. H&M Türkiye Görsel Yönetmeni Jiri Halonen ve seçkin isimlerin yer aldığı jüri tarafından en çok beğenilen kombinler seçilecek, seçilen kombinler bir hafta boyunca İstinyePark H&M mağazasında sergilenecek. DJ performansıyla müzik ve eğlence dolu bir gece için H&M’e uğrayın.

KURT GEIGER
FNO’ya özel hediyelerle keyifli bir alışveriş gecesi yaşamaya ne dersiniz? Lezzetli atıştırmalıklar ve içkiyle beraber çok özel hediyeler de sizleri bekliyor. Vogue Türkiye editörlerinin sezondan seçeceği favori parçalar da yerini alacak.

MATRAŞ, İstinyePark mağazasında FNO gecesi sizi eğlenceli bir oyuna davet ediyor. Prensesini bulmakta kararlı bir prens, gün boyunca Matraş mağazası önünde elindeki ayakkabıyı ziyaretçilere
denettiriyor. Ayakkabı uyduğunda Matraş’tan gece yarısına dek geçerli hediye çekleri kazanıyor.


NETWORK
Geceye özel sürprizler ve aktiviteler hazırlayan Network, ikramlar eşliğinde bir alışveriş keyfi yaşatmayı hedefliyor.13 Eylül’de gerçekleştirilecek Vogue Fashions Night Out’ta, ”Goldrun” isimli uygulamayla bir ilke imza atacak. Uygulama sayesinde müşteriler; mağazalarda bulunan iPad’ler aracılığıyla, NetWork’ün yüzü olan dünyaca ünlü modeller Andres Velencoso ve Iris Strubegger’le aynı karede göründükleri sanal fotoğraflar çektirebilecek. Müşteriler, İstinyePark ve Erenköy mağazalarında gerçekleştirilecek bu etkinlik kapsamında, Iris ve Andres ile fotoğraf çektirirken, aynı zamanda eğlenceli vakit de geçirecek.
Misafirler ayrıca; Erenköy, Şaşkınbakkal, Teşvikiye ve İstinyePark mağazalarında en çok beğendikleri ürünün fotoğrafını, “#checkinnetwork” etiketiyle Twitter’dan paylaşarak, ödül kazanmaya aday olacak. Yapılan paylaşımlar arasından NetWork’ün tasarımcıları tarafından seçilecek, en iyi ürün fotoğrafını çeken 3 kişiye, 1.000, 750 ve 500 TL değerinde hediye çeki verilecek.özel sürprizler ve aktiviteler hazırlayan Network, ikramlar eşliğinde bir alışveriş keyfi yaşatmayı hedefliyor.











0 yorum:

Toolbar