Lagerfeld sırları

Fransız Rodolphe Marconi, uzun saatler süren bir çalışmanın ardından Karl Lagerfeld'in günlük hayatını belgesel olarak hazırlayıp beğenimize sunuyor. Meraklıları kadar, moda konusunda çalışanların da ilgisini çekeceğini düşündüğüm filmi, modaya burun kıvıranların da izlemesini öneririm. Moda endüstrisinin ne kadar zorlu bir yol olduğunu daha iyi anlatabilmek için.

Bir Lagerfeld kolay yetişmiyor :)

Modacının biyogrofisine değinen ve kişiliğini de gözler önüne seren belgesel, beklediğimiz gibi şaşırtıcı bir portre seriyor önümüze. Bir elbisenin hazırlaşından, söyleşilere, fotoğrafçılık çalışmalarından, sanat kitapları koleksiyonuna kadar her detaya iniyor. Yıldızlarla modacının ilişkisi, diğer modaevleri ileiletişimleri,defile ışıkları merak uyandırıyor.

Yardımcılarına her hafta başı çikolata gönderip, her defile sonrası istedikleri ayakkabı, çanta veya kıyafeti almalarını istemesi daha çok sevmemi sağladı kendilerini. Ölene kadar onun için çalışabilirim öyleyse.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

ya bu filmin dvdsi ne zaman çıkar bi fikriniz var mı çünkü burda vizyona girmiomuş :((

Aslı Cin dedi ki...

Clm, benim bildiğim Dvd lerin çıkması vizyondan çıktıktan sonra 2 ay sürüyor. Aradığım bir kaç filmi sinemada kaçırdıktan bir kaç ay sonra bulabiliyorum öünkü.

Toolbar