Fashionable İstanbul by Avea genç tasarımcılar defilesi

LASALLE International Academy ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSMEK Genç Tasarımcılar Atölyesi öğrencilerinin sunacağı defile az sonra başlıyor. Başarılı bulunan öğrenciler,Milano'da yaşama, eğitim görme ve staj yapma gibi şanslarına sahip olacaklar................................................................ Today, show will begin with the contest of young fashion designers. Students of LaSalle and the students of Ismen prepared their collections for tonight Succesfull students will have a chance to live in Milan and to have training from the Fashion designers.

Gerçekten MM olarak bizde genç olup bu yarışmaya katılmayı dilerdik.

Bugün de backstage'a girme imkanını yakaladık.
Resimleri sizlerle paylaşıyoruz...

SON DAKİKA!!!

Defile ilk olarak İSMEK öğrencileri ile başladı.
Türk motiflerini,nazar boncuklarını ve keçeyi kullanarak hazırladıkları koleksiyon misafirlerin yüzünde bir tebessüm oluşturdu açıkçası.
İkinci yarıda Lasalle'i göreceğiz...

Lasalle öğrencilerinin defilesi başladı...

Beyaz deri ve parlak derinin ağırlıkta kullanıldığı koleksiyonda, geometrik hatlar ve fermuar detayları dikkat çekici. İkinci bölümünde soft renkte ipek taftalar ve ipek pliseli kumaşlar ile hazırlanan mini elbiseler çok hoş. Defilenin sonlarına doğru abiye tasarımlar tanıtıldı. Siyah beyazın yanısıra nefti tonları vardı. Tasarımlar bize biraz Prada ve Galliano'yu anımsatsa da iyi yorumlanmıştı, başarılar dileriz.

Bu arada LaSalle öğrencileri arasında eski manken Sanem Hakkı'nın da olması gözümüzden kaçmadı.

Siyah beyaz ve toprak tonları her defilenin olmazsa olmazı.

After contest...

Ismen students used traditional details and accessories such as devil's eye patterns.

Students of LaSalle used bright white, leathers, geometric lines and striking zipper details in their collection. In the second part they used silk fabrics in soft colours. Especially mini dresses were very pleasent.

Black and white and earth tones were also the key points of the shows.




0 yorum:

Toolbar