Fashionable İstanbul by Avea 'dan son gece - Vivienne Westwood

Muhteşem kadın Vivienne'nin defilesi az önce bitti. Defilenin başında dev ekranlardan yağmur ormanlarının önemini ve doğanın korunması gerektiğini, arka bahçesindeki kurbağalardan ve öneminden bahsederek çevreci blog Moda Mutfağının kalbini fethetti. Hepimiz yüzümüzde bir gülümseme ile seyrettik. Vivienne Westwood daha önce hiç bir yerde sergilenmeyen ''ANGLOMANIA'' isimli defilesini tanıttı İstanbul'lulara. Bu hareketiyle de Cavalli ile hayal kırıklığına uğrayan bizler için daha da değerlendi............................................... Amazing and adorable designer Vivienne Westwood represented tonight her last collection " Anglomania" The show began with a presentation about ecological issues from Westwood. Collection was full with fun. Was colorful, and remarkable with contrasts of the colors, combinations, etc... Besides we loved the pirates details with the sailor consepts.

Defilenin başında keten ve pamuklu kumaşların ağırlıkta olduğu bölüm tanıtıldı.

Siyah çizgili keten ceket, pantolon ve shortlar,üzerlerine enine çizgili yeşil ve pembe tonlarında askılı tshirtler çok zıt gibi görünsede bence muhteşem uyumluydu.

Defilenin 2.sırasında sunulan denizci teması bugüne kadar bu kadar neşeli tanıtılmamıştı herhalde.

Lacivert beyaz çizgili tshirt elbiseler...Lacivert üzerine kırmızı ve gri çizgili bluzlar ve shortlar...Detaylarda altın zincirler,Yeşile boyanmış halatlar,Kağıttan yapılmış korsan şapkaları.
Defilenin 3. kısmında ise..Neşeli abiyelere yer verildi.

Slogan taşıyan bu abiyeler ki sloganlar küresel ısınma üzerineydi, bence çok ama çoook hoştu...

Ağırlıklı olarak Pembe, pudra, gül kurusu tonlarının kullanıldığı modeller espriliydi...

Finalde Jessica Stam'ın sahnede,bizlerle oturup defilesini seyreden Vivienne'le çiçek sunup podyumda beraber yürümesi oldukça renkli görüntülere sahne oldu...

Görseller Pazartesi elimizde olacak.

Şu an yanımda oturan gazeteci beye ne kadar yalvarsamda elindeki görselleri bizimle sıcağı sıcağına paylaşmadığı için teşekkür ederim...

Keçi sakallarınızın bir an önce ağarması dileği ile :)

MM İstanbul Şebnem


0 yorum:

Toolbar