Fashionable İstanbul son defile Missoni

Missoni 2010 ilkbahar yaz defilesini sundu bizlere. - Her bu cümleyi sarfedişimizde Cavalli'yi anıyoruz - Gecenin son defilesine son derece buyuk ilgi vardi...Özellikle Bruce Willis'in ve esinin geceye katılması herkesi cok heyecanlandırdı... Biz de şansımıza bu gecenin son defilesinde Bruce'un hemen arkasında oturduk..Korumalardan firsat bulamasak da MM takipçilerini tatmin edeceğini düşündüğüm bir iki poz yakaladım................................................. Last Show of Fashionable İstanbul was Missoni's 2010 Spring Summer catwalk.- Whenever we mention about the new seasons, we are still thinking why Cavalli showed his fall winter collection instead of the new one.- Especially to see a close friend of Missoni family, Bruce Willis at the front row was an exiting memory for us. You can see some backstage photos below but tomorrow you can see all the detailed photos of the shows...

Showu eylul ayında seyretmiş olsak da birebir canlı olarak izlemek, kumaşları yakın olarak görmek, o pırıltıyı ve zevki seyretmek muhteşemdi. Missoni de dev ekranda görseller sundu. Missoni ailesinin özel fotoğraflarının geçtiği ekran bizi başka yerlere götürdü.

Size bu aile fotoğrafları, sahne arkası fotoğrafları ve tabii Bruce fotoğrafları ile veda ediyoruz boğazdan.

Yarın tüm defile fotoğrafları burada olacak.

Fashionable İstanbul ilk kez düzenlenen bir organizasyona göre başarılı bir şekilde son buldu bize sorarsanız. Kalabalık, eğlenceli ve amacına hizmet eden bir organizasyon oldu. Umarız gelecek sezon Türk modacıların da katılımı ile daha fazla yabancı moda evi gelir, ve gerçekten de bir moda haftası olarak anılmak üzere daha da büyür.

After Party Angelique'de devam edecek, biz 3 günlük maraton yorgunu olarak eve biraz dinlenmeye gidiyoruz.

Sevgiler...











0 yorum:

Toolbar