2010 yazı için Moda Mutfağından 7 öneri...

Önümüzdeki yaz oldukça farklı akımların etkisinde olacak. Farklı desen ve renklerin yanısıra kalıplar da oldukça ilginç. Omuz detayları ve "Oversize" olarak nitelendirilen bol kesimler devam ediyor.  Denizci akımı şimdiden bütün markaların ilkbahar koleksiyonlarında.  Bir yandan etnik- western akımlar, bir yandan askeri temalar. İşte sizin için sezondan seçtiğimiz günlük kullanıma uygun, rahat ve gündemdeki akımlara uygulanabilecek 7 parça.

1- Zımbalı tşirtler. Hatta ince triko hırkalar, çantalar, ayakkabılar, tunikler ve elbiseler. Benim gibi bir tight tutkunu iseniz uzun tşirtler yazın kurtarıcınız olacak.

2- Çizgili tşirtler. Denizci temasına uygun olursa ne ala.

3- Şortlar. Her boyda, her modelde. Bol akseusarlı, yada sade.
 
4- Yelekler. Şortların veya elbiselerin üzerine. Yelek  hala moda, ve uzun süre de yerini terketmeyecek gibi görünüyor.


5- Ceketler. Denizci temasına yada askeri temaya uygun olanlar tercih edilir. Blazer hala altın çağında. Canlı renklerde olursa yaz için oldukça iyi seçim olur.  

6- Tunikler. Bizim şile bezlerinin değeri tekrar anlaşılıyor. HM uzun beyaz tuniklere oldukça fazla yer ayırdı, diğer markalar da kayıtsız kalmıyor. Asimetrik kesimlerde klasik işlemeler bizim üreticilere önerimiz. Üretin, giyelim...

7-Desenli, özellikle de küçük çiçekli veya küçük geometrik desenli 60 lı yılların cici elbiseleri. Benim bu yaz için favorim bu.

Umarım dolabınızda bu parçalar vardır, ve umarım zevkle kullanırsınız.



0 yorum:

Toolbar