İpekyol 2010 yaz koleksiyonu


İpekyol, yeni koleksiyonunu tanıtırken basın yayının yanısıra kimi alışveriş, stil ve moda bloglarını da dikkate alarak bizlere yeni koleksiyonlarını tanıtacak doneler gönderdi. Adı bende saklı bir kaç firma ile her zaman vitrinlerine bakmadan geçmediğim marka, bu yaz her zamankinden çok daha farklı. Trendleri göz ardı etmemelerine rağmen her zamanki çizgisinden kopmadığı halde bu farklılığı yaratan ne? 

Sanırım sebebi bu koleksiyonun çok daha büyük bir bütünlük içinde olması. Öyle ki kataloğa bakarken bir defile izler gibi hissettiriyor.

Katalogdan bir çok modeli gözüme kestirdim. Kumaşlar kaliteli seçilmiş, işçiliğe laf yok. Ama en çok, bir modacının elinden çıkmış gibi görünen detayları beğendim. 50 leri anımsatan pantolon ve etek modelleri dikkat çekici. Pliseler, volanlar ve küçük aksesuar oyunları favorilerim. Ama en çok dantel detaylarını sevdim.Mağazaya gider gitmez ilk deneyeceğim ürün beyaz işli tunik olacak. Öyle romantik bir görünümü var ki, onu giyen biri ayağına beyaz babetler ve başına kısacık bir duvak alarak  düğününe bile gidebilir...














0 yorum:

Toolbar