Galatamoda'da tasarımcılara devam... Renkler, dokular, detaylar...

Begüm Salihoğlu'nun Özlem Ahıakın ile paylaştıkları stand kesinlikle kaçırılmamalı. Her iki tasarımcının da koleksiyonlarında güçlü ve yumuşak, zıt renklere yer verilmiş ama hpsi bir uyum içinde. Begüm Saraçoğlu'ndan bu macaron renklerini seçtik.


Özlem Ahıakın'ın kullandığı tonlar biraz daha puslu. Bu ton, kullandığı kumaşlar ve detayları ile birleşince oldukça sofistike bir görünüm elde ediliyor.
 


O lala ! İşte Özgür Masur. Tam da aradığım renkler çıkıyor karşıma.

 
Bu mor elbisenin bir benzerini dizinin fanatikleri hatırlayacaktır. Pembe rengi olan da oradaydı ama daha ilk günden satılmış


Gamze Saraçoğlu'nun kırmızı ve saks uzun elbiselerinde küçük deay olarak rastladığımız Ikat desenler elbise olarak da karşımıza çıkıyor.Ayrıca ince çizgilerden hazırlanmış alt ve üst parçalar var.


Özlem Kaya'nın standında bizi bu tek omuz detayı olan tunik elbiseler karşılıyor. Genellikle puslu tonlarını görmeye alıştığımız modacının standındaki mercanlar çok hoşumuza gidiyor.


Gül Ağış'ın standında taş renginden griye uzanan bir skalada farklı tasarımlar görebilirsiniz. Özellikle tulumlar dikkat çekici.


Bu arada Ebru Günay'da oldukça çeşitli, ve zamansız tasarımlar olduğunu belirtmeliyim.Bence tek handikap çok fazla ürünün çok sıkışık yerde sunulması, arada bir çok parça kaybolup gidiyor.
Rana- Berna Canok'un standında bizi oldukça iddialı parçalar bekliyor. Siyah ve gri ağırlıklı koleksiyon renkleri ile değil ama detayları ile ben buradayım diyor...

Daha bitmedi... Sırada sevgili Kiki ve takı tasarımcıları var...

0 yorum:

Toolbar