Emmy kırmızı halı - Rengarenk

Emmy ödül törenleri hiç olmadığı kadar renkliydi. En azından kırmızı halı üzerinde.  Bu yıl Oscar'ları geride bırakacak bir şıklık yarışı- bayılırım magazinlerdeki dış sesin bu şıklık yarışı sözüne- vardı. Bir kaç post ta ancak bitirebilirm konu hakkındaki yorumlarımı, ama öncelik renkli giyinen cesur isimlere...

Muhteşem mavi tonları vardı. Favorim January Jones'un Ateiler Versace elbisesi.  İkinci elbise klasik dokunuşları farklı tonu ile ilgi çekici hale getirmiş. Bu halı üzerindeki her kıyafet ünlü bir modacının elinden çıkma. Ancak kimileri belki de iyi taşınmadıkları için berbat duruyor. 3. fotoğrafımız da öyle. Kumaş , o karışık etek ucu, ve o göğüs kısmındaki işlemeler ucuz görünüyor. 


Pembeler. Burada da favorim Kyra Sedgwick'in üzerindeki Monique Lhuillier. Muhteşem !!! Rengin tonu ve kumaş o kadar uyumlu ki bu kadar sade bir model bu kadar nefis görünüyor. Diğer elbiseler de hoş. 2. fotoğraftaki vintage elbise taşıyana büyük gelse de...


Mor ve lila. Bu tonları daha sık göreceğiz. Öncelikle her üç elbise de çok hoş. 2.si rengin tonu ve dikişleri ile satenin usta bir isim elinden çıktığını gösteriyor.


Mor ve mürdümün kirli tonları. Bu müthiş bir renk. Özellikle bu kış makyaj ürünlerinde hemen her markanın karşımıza çıkaracağı bu zengin renk tonu Christina Hendricks'e bir başka yakışmış. Elbise Zac Posen.

Ve mercanla kırmızı tonları. Harika bir renk bu. Yaz kadar kış sezonunda da karşımıza çıkacak mercan rengi, vişne rengine kadar geniş bir yelpazede karşımıza çıkıyor. Burada bir model değil, tüm tonlar favorim.

0 yorum:

Toolbar