Kate’in pabucunu kim dama atıyor?

"Simple yet luxurious" diyordu Topshop yetkilileri. 2010 Kışı için Kate Moss'un hazırladığı ek koleksiyonda yeşil, gri ve bej ağırlıklı örmeleri satışa sunacaklardı ki bir de ne duyalım? Kate ve Topshop yollarını ayırıyor. Neden mi?...


Kate Moss’un Topshop için hazırladığı 14. ve son koleksiyonu kasım ayında satışa sunulacak. Topshop’ın sahibi Sir Phillip Green’in dediğine göre aralarında bir anlaşmazlık yok, her iki taraf da yeni arayışlar içinde değil ve Moss’un başka işleri olduğu için artık koleksiyona fazla zaman ayıramıyor.

Ancak Sunday Times’a açıklama yapan yakın bir kaynak, bu ayrılığın sebebi olarak Moss2un yaptığı koleksiyonların yeterince ilgi görmediğini zaten bu sebeple de yılda 6 koleksiyon ile başlayan modelin daha sonra yılda 2 koleksiyon hazırlamasının istendiğini söylemiş.

Bir diğer iddia da şirkette bir süredir eğitim gören Topshop veliahtı Chloe’nin tasarımcı olma hayali ile bu işe soyunacağı.

Bana kalırsa Kate’in koleksiyonları Vintage araklamaları ile rezaletti ancak yine de görmeye alıştığım her şeyi bildiğini zanneden yaşı küçük hayalleri büyük yeni neslin 'Chloe Green at Topshop' gibi marka değeri kazanmış bir koleksiyona talip olacak cesareti bulması da ilginç.

0 yorum:

Toolbar