Sektörden haberler...


Paco Rabanne Lady Million. "Vibrant, sensual, fresh and woody, like the nectar of a voluptuous flower." diye özetliyorlar yeni parfümü. Notalarında acı portakal ve çiçeklerle, kırmızı meyveleri barındıran yeni parfümün şişesi de elmas şeklinde.

İngiliz tasarımcı Nicholas Kirkwood Pollini için baş tasarımcı oldu. İlk koleksiyonu da geçtiğimiz günlerde Milano'da görücüye çıktı.Kirkwood ‘Pollini Forward Designers’ projesinin de başında olacak buna göre seçtiği 5 ayakkabı tasarımcısı ile ortak çalışma yapılacak.  

Stella McCartney ilk Stella McCartney Kids koleksiyonunu kasım ayı başında satışa sunacak. http://www.stellamccartneykids.com dan 200 ülkeye satış yapılacak.

Vogue UK - Looklet.com tişbirliği ile dünyanın ilk dijital stil stüdyosu, kullanıcılara sanal modeller üzerinde istediklerini giydirebilme şansı verecek. 25 model ve 5000 in üzerinde güncellenen tasarım ile neredeyse sınırsız diyebileceğimiz seçenekler sunulacak.  Her hafta, Vogue.com editörleri okuyucuları ilham verici seçimlerle bilgilendirecek.

0 yorum:

Toolbar