Milano moda haftası dosyası- 1

Geldik benim en sevdiğim moda haftasına. Milano ve Paris moda haftalarında modaya saygısını gösteren modacıları bir arada bulabilmek daha kolay. Genç modacıların deneysel koleksiyonları kimi zaman o kadar sıkıcı oluyor ki, ancak bu moda haftalarında bir nefes alabiliyoruz.  Ferretti'nin koleksiyonu gibi. Kumaş seçimleri, işlemeleri, seçtiği kadife çizmeler gibi ayakkabı ve aksesuar seçimleri ile ders verir nitelikte...

Ve Blugirl ! Bu sezonun en iyi koleksiyonlarından biri karşınızda... Renklere, empirmelere, aksesuarlara ve tüm bunların bir araya gelişine bakar mısınız? Harika değiller mi? İstiyorum ! Hem de hepsini!!!




Bir diğer dikkat çeken koleksiyon kış aylarında bize yazı getiren DG. Özellikle bu renkli çantaları çok hoş.

Francesco Scognamiglio ise farklı kesimleri ve pise oyunları ile farklı, renk seçimi ile de kışa yakışan şık bir koleksiyon hazırlamış.


Ve Gucci !

Bize güçlü, çekici ve vazgeçilmez kadınlar yaratıyor. Renk seçimleri çok başarılı. Bu renkleri bir araya getirmek ise herkesin harcı değil.  İlk önce renkleri ile dikkat çeken koleksiyon, kumaş seçimlerindeki zenginlikle de bir çok ismi geçiyor.  






Prada'nın çizmelerine göz atmadan olmaz tabiii...

0 yorum:

Toolbar