Tommy Hilfiger Sonbahar / Kış 2011

Yaz mevsiminin gelmeyeceği anlaşılınca artık gözümüzü kış koleksiyonlarına kaydırabiliriz. Zaten 1 ay sonra tüm vitrinlerde Sonbahar koleksiyonları yerlerini alacak. Aldığımız güzelim yaz kıyafetlerini daha giyemeden kışlıklara tekrar geri döneceğiz.
Bu kadar karamsar bir girişin yazısının üzerine Tommy 2011 Kış koleksiyonunan şöyle bir göz gezdirelim isterseniz.
 2011 Sonbahar koleksiyonunda, hem erkek giyiminden aktarılan geleneksel görünüm kadınsı ve bohem bir biçimde yorumlanıyor, hem de genç, sportif Amerikan tarzını yeniden tanımlıyor.
Klasik balıksırtı deseni, ipek kumaşlarda kullanarak feminen bir görünüm kazandırıyor. Dökümlü gömlek elbiseler ve pijama pantolonlarda geleneksel fular desenleri ön plana çıkıyor. El örgüsü kalın trikolar ipek gömlek elbiseler ve ipek kadifelerle beraber kullanılıyor.
En öne çıkan renk ise yeni kırmızı ''Bordo'' oluyor. Koleksiyonun en gözde parçaları ise skinny kargo pantolonlar, klasik laciver blazer ceketler ve ekose gömlekler.
Ne diyelim yaz'ı göremeden kışlıklara geri döneceğiz. Bari bu kış bol bol kar yağsada Tommy'lerimi giyip dağda, şömine başında rahat rahat oturup sıcak şarabı yudumluyayım, değil mi?










0 yorum:

Toolbar