Yaz davetleri için...

  Oscar'lara kadar bir çok özel gece geçti. Couture defilelerinin de özetini çıkaracağım söz verdiğim gibi, ancak malum işler yoğun, ve fırsat bulmuşken ne var ne yok özetini geçmek istedim.

Bu yaz özel bir davete katılacaklar için Oscar töreninden benim dikkate alınması ya da ilham alınması gerekir diyebileceğim 3 detay var... İlki yukarıdaki örnek olacak. Waterefect desenler modeliniz ne kadar sade olursa olsun görüntüyü rüya gibi yapıyor. Nar çiçeği kırmızı bir diğer dikkat alınması gereken konu. Şahane bir ton bu. Ve diğer dikkat çekici detay alsesuar seçimi ki, kemerler ve kutu clutch ları es geçmeyin derim... Bu detaylar Alexander Mc Queen de toplanıyor...

Bir diğeri Muhteşem Miranda'nın taşıdığı Valentino'ydu ki,  ince bir silüet istediği aşikar. Şeffaf kumaşlar ve işlemeler bu yazın favorilerinden..


Ve gelelim Anne 'ye... Her ne kadar eleştirmenlerden nasibini almış olsa da bence çok zarif ve ince düşünülmüştü.  Öncelikle vücudunuza uygun sırt dekoltesini kullanmanızı öneririm ki, hele bir de mücevher ya  da aksesuar seçiminde bu sırt dekoltesini böyle zenginleştirebilecekse şahane olur.


Bu yıl yapılan kırmızı halı geçişlerinin en önemli ortak noktası kuşkusuz eski Hollywood sahnelerine dönüştü. Dramatik makyajlar, buğulu gözler, kıyafet ve aksesuar seçimine göre dozajı ayarlanan ruj renkleri en önemlisi ise  iri dalgalı saçlar anahtardı.

Couture özetlerine kadar şimdilik bu kadar. Ben bu yaz davetler için bunları kulağıma küpe yapacağım benden söylemesi...


1 yorum:

sozdetasarimci dedi ki...

Yayınlanann tüm elbiselere kesinlikle bayıldım hepsinn özel bir yanı özel bir çizgisi var gerçekten çok başarılııı

Toolbar