Sokakta Ne Moda ?

 Yağmurlu ve bol koşuşturmalı bir Cumartesi gününde Suadiye Benetton Mağazasında aldık soluğu...Twitter ve Facebook hesaplarında görmüşsünüzdür mutlaka... http://www.sokaktanemoda.com/ .
Kısaca bilgi verelim sizlere;
U.C.of Benetton, Türkiye'nin moda paylaşımı alanındaki ilk sosyal ağı http://www.sokaktanemoda.com/ işbirliğiyle sokak stilini internetin yeni trendi haline getiriyor.
''Kombinle - Paylaş - Puan Ver'' esasına dayalı projede, site kullanıcıları beğendikleri bir Benetton ürününü istedikleri bir diğer marka ve ürünle kombinleyerek siteye yüklüyor. Siteye yüklenen kombinler tüm ziyaretçiler tarafından puanlanıyor. Veeee en önemli kısmı (alışveriş canavarları için) en çok puan alan 3 kombin çalışması ise sırasıyla 500 TL, 300 TL ve 200TL'lik hediye çeki ile ödüllendiriliyor. Üstelik kampanya süresince Sokaktanemoda kullanıcılarına Benetton ürünleri indirimli olarak sunuluyor.

Yani yapacağınız çok basit..Benetton ürünlerinizi en sevdiğiniz kıyafetleriniz ile kombinleyin kazanın.
O gün bizde kombinler yaptık...Mağazayı resmen talan ettik:)) Bize karşı sabırlı ve güleryüzlü davranan tüm Benetton ekibine, bizi güzel ağarlayan ilgililerini hiç eksik etmeyen a&b PR'dan Seçkin'e ve Onur Yüksel'e buradan binlerce teşekkür ediyoruz.
O gün benim yanımda olan kızkardeşimden öte sevgili Banucuğum ile yaptığımız kombin aşağıda:)) Eğer beğendiyseniz siz de bize oy verin:))
Seçtiğimiz ürünler baştan-ayağa Benetton.


3 yorum:

Modagrafya dedi ki...

biz orada hepimiz fotoğraf çektirdik de baktım en güzel en fotojenik siz çıkmışsınız, profesyonel modeller gibi, çok doğal göründünüz fotoğraflarda:)

Sebnem'den dedi ki...

Teşekkürler İstanbul's Finest...Nasıl karsilasamadik orada.Yada karşılaştık mı?:))

Sebnem'den dedi ki...

Aaaaaa...tanıştık Tabiii. Guzelblogum...Sorry:))

Toolbar